Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Pieter Hamstra35.1
2Alwin Visker34.74
3Rob de Jong34.14
4Bert Bodde33.26
5Orjan Zandvliet33.12
6Sjouke Hiemstra31.48
7Marc Roosendaal31.4
8Robert Heikens30.26
9Arjan Bolhuis30.01
10Marco Lambers29.92
11Siemen Leffers29.85
12Olivier van Helden29.26
13Kees Ozenga28.36
14Tiete de Jong28.34
15Tom Venema28.21
16sem stroosma 27.73
17Karel Abel24.44


Leuke middag even wennen aan het nw board. Durf nog niet voluit te gaan, voetbanden en mastvoet moet nog beter gesteld worden.

Top middag, snelste tijd met mn nieuwe boardje gevaren!

leuke sessie. het is nog een beetje zoeken naar de juiste trim en er stond genoeg wind voor de 7.7. korte sessie.... ben opgehouden omdat ik last van mijn schouder en ellenboog kreeg.

Lekker weer eens gevaren.

Lekker dagje om weer te beginnen. Nieuw vin vaart super. Had wat problemen met mijn verleger en daarom kon ik geen downhaul genoeg krijgen. Maar verder was het super.

Een nawerk sessie. lekker gevaren. lekker weertje erbij, het gaat weer de goede kant op.

Superdagje op het Lauwersmeer, voor de tweede keer met dit setje en het gaat al mooier te lopen als je maar de goede vlagen kunt pakken, mooie battle met Alwin Visker en zoals het nu lijkt net iets sneller vandaag, al met al een superdagje met vele bekende gezichten op het water en wat nieuwelingen.

nice session. Te weinig goede vlagen gepakt maar wel heerlijk gevaren. 

 

Nog even geduld Pieter. Ben pas laat thuis van werk.

mooi middagje

superdagje met lekker veel zon. een man of tien op het water. na een paar rakjes de M maar ingeruild voor de Manta. wel iets minder goed hoogte lopen, maar gewoon lekker gevaren

Ging wel lekker. Kwam er later achter dat ik de set helemaal fout getrimt had daarom kon ik niet heel snel gaan jammer. Wel een nieuwe pr op 500ml. Toch nog een prima dagje.

Thnx pridefinance voor de nieuwe gps 

 

Superdagje om met Pieter te spreken. 4,30 mast mee ipv 4,60. De ogen worden minder.. Werd dus 7 m2 ipv 7,8 m2. Kon met downwind beetje meer push gebruiken maar 7 ging prima. De sweetspot tip van Alwin leverde de max run op met een behoorlijk verschil tussen max en min.

het seizoen is voor mij begonnen. Mooie dag, zonnig, niet koud evenmin als het water.

er waren velen die een vrije dag er voor hebben genomen. 

Geen conditie en moet ook nog wennen aan het nieuwe board en zoeken naar de juiste afstellingen. Ging steeds beter, maar dat wordt vroeg slapen.

PR voor de midweer-set en op de mijl. Lekker gevaren, alleen nog geen LM-conditie in de onderarmen. Iets teveel stil gestaan voor zo'n mooie dag. Kon de 62-ers niet meer wegwerken.

Graag meer van dit soort dagen.

Pieter gefeliciteerd met de dagzege!

Kort maar lekker begin van het seizoen! 

GUNSAILS