gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Tim Aerts26.66
2Fer van der Plas25.75
3Willem van Klink25.1
4Raymond Dalhuisen24.75
5Andres Baas23.65
6Simon Dijkstra23.21
7Anne Werkman22.32
8Luc Schoutteten22.2

2e dag surfbuddie weeked aangezien de eerste dag ons geen wind had gegeven. Zeeland windstil en Lauwersmeer had flinke bak wind. Jammer, maar wel lekker zonnetje.

Zondags wel wat wind in de voorspelling met een piek om 11:00. Dus toen de wind kwam eigenlijk al wat te laat op het water. Na 3 lekkere lange rakken viel de wind ineens weg en kwam ook eigenlijk niet meer terug. Jammer maar we hebben weer even gevaren. Snelheid zat er zeker niet in. 

Lekker om nog even op het water staan, Was wel kort, wind was snel weg. Had iets eerder moeten komen.

Zondag 16 Juni 2019,

@ Surfbuddie weekend er was niet veel wind voorspeld, in de ochtend toch nog even kunnen cruisen op mijn 111 liter Isonic met de 7.9 KA

 

Hoop volgende keer weer te kunnen knallen met de wat kleinere spullies!!!

 

Heerlijke ochtendsessie tijdens het surfweekend met de surfbuddies

https://www.relive.cc/view/2454334682

 

....in de vlagen was het (te) hard werken met de 10m2...voor de eindsnelheid had de 8,6m2 een betere keuze geweest....

Surfbuddies weekend. Zaterag mooi weer geen wind dus gezellig bijpraten aan het water. Savonds de bekende taferelen. Voor het eerst weer op zolder geslapen... zondag ochtend wind. Eerst alles opgetuigd voor Elise. Die ging het water op met wind, en ging erg goed.. toen mijn spullen optuigen, brace om en het water op... helaas net te laat. de wind was gaan liggen. Toch stug blijven staan op het water.. er waren nog enkele spaarzame vlaagjes. Blijven hopen op meer wind en aan de andere kant gewoon meters maken (hoewel dat er uiteindelijk niet veel waren). Valt me nog mee dat ik 5 runs heb ;-). Dit is de eerste keer op diep water na mijn ongeluk. Dus vertrouwen krijgen. Ging goed, alleen liet ik korte vlaagje gaan. Het op gang komen, in en uit de voetbanden en draaien blijft pijnijk. Ook eerste keer met SR7 M- 47. lijkt een goede fin. Mooi gebalanceerd, kreeg geen enorme druk op mijn achterste been en dat is goed. De overige buddies waren op tijd op het water en hebben goed kunnen surfen. Wel kort... en prachtig weer ... op naar de vakantie en het najaars buddie weekend.

TRIBAL