gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Marco Lambers39.68
2Remco Kes39.56
3Wouter van Hilst39.5
4Rolf de Ruiter39.46

Dat was ondanks de kou een heerlijke sessie. Ondanks dat ik in een wat  mindere periode zit qua power en surfen kon ik goed aanhaken bij de boys.

De Modena 62 liep als een trein. De challenge was om 'm af te remmen op de enorme ruime baan. Dit was de eerste keer met deze vin en die beviel erg goed! Ook met 7.0 op de vlakke baan deed 'ie wat 'ie moest doen. 

Jammer dat ik veel tijd en energie verloor met omtuigen van 7.0 naar 6.2 tijdens de sessie. Anders had er zeker meer in gezeten. Maar kijk sowieso met voldoening op deze middag terug!

Lekker frisse januari sessie;

started with Isonic 63, changed at 72,5 avg to isonic 55

fun session with the usual suspects.

remco was flying with the W54 

De kou viel mee maar de richting was niet goed. Eerste keer met mijn w54. Board is mooi in combinatie met de 7m2.  Was gezellig met Marco, Rolf en Wouter.

3 degrees and rain.. I wasn't motivated to go outside but couldn't stay behind:p happy I went because the wind was exactly as predicted for once! 6.2 on the 62 was awesome, 77max on that combo. Later on I tried my speedboard and did 1 fast run on that one. The windangle was far from good, I guess my least favorit direction for this place but still fun with Marco, Wouter and Remco. 

LOFTSAILS