gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hugo Hekkenberg30.36
2Hugo Hekkenberg29.77
3Bert Kuiper27.32
4Ewout Bajema25.25

Topwind die steeds meer toe nam. Was begonnen met mijn slalomset maar het ging uiteindelijk zo hard waaien dat ik ben overgestapt. De Kode met de blade 6.2 is een zeer fijne combinatie.

Superdag

Tussendoor nog met mijn wave set gevaren. Het blijft verder een uitdaging om echt veel snelheid uit deze set te halen op de westeinder. De spot heeft een pittige chop. Vandaag ook voor het eerst gevaren met een zit trapeze, echt een aanrader.

Gisteren de therapeut beloofd de komende week  wat te gaan trainen met een beetje beleid. Ja daar hoort overpowered staan met een 6,3 over een onrustige Westeinder niet echt bij. Ik had wat minder wind verwacht.  De waveset was beter geweest alleen dat board krijgt een nieuw antislip laagje en was dus niet mee. Maar goed, met een run met wat (te)veel risico een paar plaatsen goed  kunnen maken in het Speedking klassement. Toch nog een lichtpuntje. 

korte sessie doordat de wind sterk toenam en met flinke vlagen de controle lastig maakte. Na 4 uur draaide de wind naar NW en zakte weg

KA