Gps-speedsurfing
Dagresultaten
 
1Harald de Rooij64,24
2Onno Pierik62,68
3Jeroen de Wever62,61
4Barry Klasens62,42
5Jan Hattuma62,06
6Rob Allersma62,05
7Gijs van Driel61,85
8Jos Voormolen61,78
9Frank Heinen59,98
10René van der Weijde59,38
11Huub van de Velde59,12
12Arjen Mol54,42
13Aart Veerman54,42
14Jan Broekhuizen53,76
15Hans van Breukelen51,39
16Arno Neuteboom51,05
17Renze Beimers50,49
18Dirk de Groot49,49
19Roland Herwijnen45,47
Sessie tijden tabel: zichtbaar indien ingelogd en Premium member

lekker gevaren vandaag, na 16.00 kwam de echte wind, maar bij mij protesteerden de spiertjes, dus gestopt.

Na drie maanden weer eens lekker gearen

Gewoon lekker

heerlijk gevaren. mastvoet toch weer beetje naar voren, leek wel snowboarden in de runs ?

Heerlijk middagje op Horst, eerste sessie met nieuwe 7.8 en meteen een PB voor dezs maat zeil dus best tevreden, ook al had ik niet gevoel alles uit de sessie gehaald te hebben...

Heerlijke middag. Wind, zon en een mooie windrichting, meer is niet nodig! :-))

De hele middag met de NoveNove Slalom 115 en TR-X 8.4 gevaren. Een tikje meer downhaul dan de sessie van begin deze week. Het zeil voelde hierdoor veel beter aan. In het begin was het prima varen buiten de windgaten ;-) soms net aan.

Op een gegeven moment begon het aardig door te waaien en ik had de handen vol met de 8.4. Daarom wat getuned, de Weed 3 34 ipv 36 en de trapezelijnen iets langer. Zo kon ik redelijk lekker heen en weer knallen. Af en toe ruim een runnetje. Ik heb de runs mooi dicht bij elkaar, valt me erg mee, zo veel heb ik er niet gemaakt.

Volle bak en op snelheid gijpen met de 8.4 is nog best wel goed te doen, mede dankzij het vlakke water. In de chop richting de overkant moest dat met iets meer beleid maar dat viel niet tegen.

De vorige keer zo goed als geen een keer last van wier gehad. Nu toch wel een paar keer een pluk aan de vin die ik er niet af kreeg. Wat een ellende moet het zijn als je nu nog met rechte vinnen vaart. In het diepe gedeelte drijven ook heel veel pollen en zie je waterplanten tot (bijna) aan de oppervlakte. Zonder wiervin is het dan een mooie katapult.

heerlijk gesurfd met de 7,0. Toen de wind toenam nog een tijdje doorgesurfd tot ik geen kracht meer had en geen kleiner zeil meer opgetuigd. Prima dagje 

Super middagje. Liep goed met de grote set. Nog wat trim werk verricht met Arjen. meer van deze dagen graag

Wind moest even op gang komen, maar dat kwam goed.Grote setje gevaren met de Tribal WSpeed 37 ( Gepowered en met een breed board is het red oke ).Nog een mooi moment met Barry Klaasen allebei 65+ op de teller en mekaar in leven laten,  met name ik dan ging iets van het gas ( hij bij de boulevard naar de kant toe en ik licht water op naar de boulevard toe nog 15 mtr ruimte prima opgelost ).Ik leer dus wel gelukkig.Setje liep naar behoren met iets minder downhaul in mijn 7.8, goede tip Hans.

 

Avondsessie, nog net een runnetje kunnen maken, daarna was het gauw bekeken met de wind.

 

Super lekkere middag en avond op het wijd

Voorin de middag matig windje. Tegen 4 uur trok de wind flink aan. Een echt goed run gemaakt. Gelijk met Rob, wij zagen elkaar ging goed :-) . Na de tijd gezellig wat gegeten bij Bellini's.

Super middag! Eigenlijk was het een mooie big kahuna posting geweest. 9.2 op 121 futura en 66.2kmh op de display. Nieuwsgierig naar de kleinere maat sailloft, dus omgetuigd na 50km naar 7.8 en kleine futura. Nog net even sneller. Die saillofts passen mij als een handschoen. Echt heeeerlijk, super stabiel, rete snel. Ik heb geen reclame deal met Anton, ben gewoon erg overtuigd...;)    

 

Perfecte omstandigheden voor de grote set! Ik had de trim van de GUN goed dus liep het setje als een kogel.  Tijden liggen erg dicht bij elkaar. Was weer gezellig bij Bellini's ook !

Trimdagje, twee keer vin gewisseld en zeil twee keer bijgetrimd. Exit Horst 21.00 uur, leve de Zomer!

Heerlijk gesurft met een lekker windje.

Gezellig dagje met Jeroen en Barry.

Typisch aan/uit windje met soms plotse venijnige vlagen. Ook de windrichting varieerde dat het een lieve lust was, tussen zuidwest en bijna noordwest.
Wel lekker gevaren met een voor mij nieuw board, de Starboard Futura 114 van Marcella.

SEVERNE