gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hugo Hekkenberg32.48
2Bert Kuiper29.08
3Martijn van Noord26.99
4Arjan de Vos25.38
5Erwin Coster21.91

Wat een heerlijke sessie. De wind ging wat aan en uit maar toch besloten om richting leimuiden te varen. Daar aangekomen de mastvoet iets naar voren gezet en een aantal goede runs kunnen maken.

Board begint te wennen. Vaart zeer goed controleerbaar door de chop heen (60+). Blij mee :)

te laat wind weg

1 1/2 week na een rib te hebben gekneusd/gebroken weer eens op het water. Rustig aan met een makkelijk setje. Bepaalde bewegingen gingen niet maar dat mag de pret niet drukken.

Lekker dagje. Geen wier, dat is sowieso al prettig na een grasmaaier sessie op het Alkmaardermeer afgelopen weekend.  Aardig wat spullen nat gemaakt. Een split second dacht ik te kunnen beginnen met 9.2.  7,8 met de 135 om uiteindelijk  toch maar  met  de 110 weg te gaan. De wind was aardig toegenomen. Wederom erg tevreden over SL4 38.  Richting Kudelstaart stond nog wat meer wind. 7,0 erop gezet. Eénmaal opgetuigd was de wind over zijn hoogtepunt heen. Niet weer terug omgetuigd. 7,0 en 135 is een beetje een aparte combinatie maar deed het niet onaardig in de chop . Omdat er een steiger in de baai lag moest de gijpjes wat krapper en zowaar een verbetering voor de alpha in het WSCA klassement....

Net te laat voor de echte wind, lekker kunnen cruisen en even de Sonntag van Bart kunnen proberen.

KATER