Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Dylan de Jong36.04
2Rudie van der Weij34.61
3Marco Bos34.29
4Jacob Osinga33.37
5Sybe-Jan Booy32.71
6Wilko Kronemeijer32
7Thomas lodewijk28.39


Op het slotermeer lag een mooie speedpiste voor ons klaar en harde windvlagen. Rudie ging als een speer met zijn nieuwe lofts 2018, Jakob had alles mooi onder controle en Dylan ging met een max van 76 km/h ook lekker te keer. Zelf kon ik er niet zo veel van bakken, met 7,0 en 67 breed board stond ik in de vlagen veel te groot. Volgende keer beter!

What a top session, with nice co surfers and nice weather.

I have the Spot record in my pocket again after Marco took it 2016 with 64,91. There is still room for improvement so we definitely have potential to break it again.

I had a max of 76 max 1 sec, which felt awesome, the acceleration was insane over the chop and I was lucky that I could control it. The run was only 67 ... 

Thanks guys for the good company

 

Prachtige sessie gehad. Een hele rare wind ook, erg aan en uit steeds. De 6.3 was ook zwaar overpowered zo nu en dan. Wel tevreden met deze tijden, nog nooit zo snel met 6.3 hier geweest. En een kleine pr op de nautische mijl

Wow niet verwacht zulke omstandigheden te treffen en zo lekker te varen vandaag! Nieuw loftsails 2018 uit de zak, mast er in, wat latten op spanning draaien en wederom gaan! Top zeiltje! Bracht mij vandaag wel wat ik normaal wel een beetje mis in dit 'onder de kant' varen.

Dylan echt hard op slotermeer, is nog wel meer mogelijk dacht ik zo.

Verder heerlijk veel bekenden op het water bij Badmeester Keimpe. Ow ja, op terugweg nog even langs Lytse Jerden gereden, maar de paal staat er helemaal nog niet in hoor!! :)

PS, PR op slotermeer :P

Heerlijk gevaren! Met een gezellige groepje op het water.

Ik had in het begin niet zo het lef en vertrouwen in deze omstandigheden. na enige gewennning toch weer lekker ouderwets door de golven geragd. heb geen runs onder de kant langs gemaakt zoals de andere speeders dat wel deden.Alle runs zijn midden op het meer door de volle chop gemaakt. Was pas eerste slotermeer sessie van dit jaar.

Net geen spot PR behaald.

 

TRIBAL