Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Sander van Huizen33.85
2Rob Buis31.98
3Jeroen Jacobs31.25
4Patrick Van Hoof31.21
5Jacques Pellen30.74
6Theo Boudewijn29.73
7Jaco van Trigt29.4
8Gerrit Slijkoort29.29
9Frank Langhorst28.61
10Tuur Van Den Broeck27.75
11Harry Bol26.72

Vanwege de voorspellingen om 9u ter plaatse, echter onvoldoende wind zelfs voor het grootste spul dat ik bijhad. Voorspelling was rond de 20 knots tussen 10 en 13u. Mondjesmaat kwamen de supervriendelijke locals toe en dus maar in de hoop van wind de grootste set opgetuigd. 71 met 7.8. Ondertussen al 2 man op het water met 9m²+. Dik spijt dat ik men grote set had thuisgelaten.

Om 12u het dan toch gewaagd en gedurende een half uurtje wat vlagen kunnen pakken en 20km afgelegd. Dan een winddip dus iedereen op de kant en een uurtje verplichte pauze. ROnd 14u trok de hemel open en werd de wind wat krachtiger en constanter. Nog een halfuurtje gevaren en dan spijtig genoeg moeten stoppen omdat ik nog een nachtshift te doen had in de avond.

Al bij al toch tevreden dat ik wat heb kunnen varen. De set heb ik spijtig genoeg niet los gekregen. Iets klopte niet aan de trim maar niet echt voldoende tow om juist uit te vinden wat er niet klopte.

Ik was er rond 13:00 uur en er werd al geplaneerd. Snel de grote set opgetuigd en ja hoor wind helemaal weg. In het gras een beetje zitten kletsen met de locals en toen ging het zowaar nog weer wat waaien. Toen het zonnetje erbij kwam werd het helemaal perfect voor de grote set. 

Ik heb vooral midden op het meer gevaren omdat de wind daar beter doorkwam. Ik had vandaag wat meer aandacht aan de tuning besteed en het setje vloog mooi over de chop vandaag. De onderste lattenspanner wel iets te strak gedraaid waardoor hij niet echt lekker roteerde bij het gijpen. Op het laatst nog even bij het dammetje gevaren maar dat was niet sneller omdat de wind daar iets minder was en het water te vlak waardoor het board niet mooi los kwam.

Weer een mooie dag gezellig druk .

Nogal wisselvallig windje, maar prima gevaren in een lekker zonnetje. 

S ochtends leek het niks te worden maar s middags kwam het zonnetje en werd het toch nog gezellig. Gelijk de sonntag SLR 35 uit kunnen proberen en supertevreden! Thanx Pat!

Eerst met 9.2 en JP 78 later op RRD V6 114 en Warp7,7 daar de snellere tijden mee gevaren was gezellig en een fijne dag.

heerlijk gevaren met de nieuwe Falcon 140 en de Sonntag Pro 44. 

De nieuwe Duotone Warp gedroeg zoals ik het gewoon ben, buitengewoon lekker, van 12 knopen tot 18kn geen probleem. 

Daarna nog even de Falcon 115 genomen met de 8,4, maar die combi vond ik dan weer wat minder. 

STARBOARD