gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Sander van Huizen37.52
2Dennis De Pauw35.67
3Thomas van den Heuvel34.95
4Marcel Hooijmans32.76
5Rob Buis32.62
6Dirk Hacha32.08
7Patrick de schutter31.36
8Theo Haarsma31.31
9Paul Van De Perre31.18
10Jan Goudbeek29.84
11Arnold Schreurs28.9

Superlekker gevaren en niet koud gehad.

Gestart met de 34 choco onder de Falcon maar die kon de druk niet aan dus de 36 Volt er maar onder geschroeft. Dat had ik al eerder met deze combi moeten doen. Er waren mannen die met een 6.4 en een speedboard gingen varen. Ik was met 7.8 geen moment overpowered dus ik ben benieuwd.

Na lange tijd weer eens een goede wind voor deze set,

Heerlijk gevaren met de jp 71 , en met het zonnetje erbij was helemaal niet koud.

Had geen zin om met de jp54 te varen omdat de wind best nog wel eens ff weg viel.

Het winterseizoen is begonnen maar koud was het niet. Met goede kleding is 6 graden prima te doen dus over kou hebben we het niet meer de rest van het jaar.
Superlekker gevaren vandaag. Mooi windje voor 7.1 en 71 breed en daar nog niet eerder zo rap mee geweest. Jammer dat ik maar één keer echt een goede vlaag kon pakken. De wind werd daarna iets minder. Maar het was weer een prachtdag met alle BeNeFun teammaatjes en vele anderen.
En Dirk, het is een 56/XXL. Eigenlijk te groot voor mij maar vaart prima. Thomas, dank je wel voor het lenen van de verlenger.

Need some time to adjust to wintertemps :-(

Meer wind verwacht ,Met klein set kwam ik juist iets tekort . Toch lekker gevaren 

Fresh but solid day.

Gevaren met Finish Fast 27cm. Helaas te weinig wind om m tot het uiterste te laten lopen. Eerste run meteen het snelst. Board loopt erg rustig met deze vin en geeft zowel ruime wind als aan de wind geen krimp. Heeft aan de wind wel redelijk wat wind nodig. 4de run met de PD95 en Sonntag GPS6 30cm.

Thanks Thomas for helping me rig and Paul for the mast!

Started with 49-6.4m but this was too small for descent speeds (max 65km/u). Changed to the slalom combo and had some fun around the lake with Thommie.

I'm missing my best run (10s 68,12km/u), but who cares, had fun ;-)

Looks like Sander was lucky with the gusts earlier today, very nice numbers mate!

De ganse, vrij zachte, winderige periode van begin november aan mij moeten laten voorbij gaan wegens een vrij hevige bronchitis.

Vandaag was het dus een beetje nu of nooit om november nog op de kaart te zetten.

De ziektekiemen zijn wel uit mijn lijf (hopelijk), maar die 4 kg die ik kwijtgespeeld ben, maakten snel duidelijk dat de conditie (en de coordinatie) nog nergens was.

Toch zeer blij dat ik met een, in deze omstandigheden nog doenbare alpha, mijn kansen op de alpha-evaluated ranking winst van 2018 (die me eigenlijk nog moeilijk kon ontsnappen, dit vooral dankzij de vele snellere gijpers die echter allemaal een maandje "geflest" hebben) heb kunnen vrijwaren.

Tegen 14 uur het water. Duidelijk de beste wind gemist. Had gewoon de 7.9 moeten pakken. Verwachting zat er weer flink naast.   

Eerste keer met de 7 meter op de pd115.

Heb de laats tijd iets teveel een geen wind aura om me heen :( 

TRIBAL