gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Frank Snepvangers30.51
2Pat Erauw30.07
3Jan Heynen29.82
4Marc van Gool29.57
5Geert van Beek27.99
6Stefan Vanhoudt27.16
7Yves Wynen23.98

Early bird sessie... 6u eruit, 8u aan t water. 100L/7.0 had de ideale maat geweest, maar niet ingeladen want er was meer wind voorspeld, De paal die aan de bank de laatste week al enkele malen schuin uit het water stak bleek een boompje van een meter of 6, nu een 100m voorbij de rode boei; Deze op het droge gesleept, geen idee of hij zal gaan drijven en aanspoelen of daar weer half-zinken...?

Ochtendsessie aan de Oesterdam, 19°C, Opkomende zon, en laag water om  8.20h.  Prachtige scenery dus, wat kan een mens nog meer verlangen... Misschien nog wat lager water, en geen winddip op het laagste water. Toch weer heel fijn gesurfd, met een man of 5 achter de zandbank. De 6.2 was de perfecte maat tijdens de windvlagen. Snelste Oesterdam sessie voor mij, dus weer tevreden naar huis !  

Vroeg uit bed en net na LW het water op, zandbank kwam helaas niet erg ver vrij en vlagerige wind. Snelste runs in begin en naar eind van sessie gevaren. Toch vandaag weer eens een piek van 60 aan kunne tikken.

oesterdam zzw 18-23kn 

Ik heb de zon zien opkomen met nog een paar vroege vogels.Op het water naast de zandbank sloeg de wind en het niet lage tij wel dik tegen .Met mijn 6,3 was het moeilijk om in planne te geraken en echte speedruns bleven uit.De wind kwam er maar echt door als de zandbank ondergelopen was dus nog lekker een uurtje in de chop geknalt.

Wel lekker weertje voor eind oktober zon en 17°C

Korte Slalom sessie, met maar 1 run bij de zandbank (daarvoor was ik eigenlijk te laat). Sil was ook weer mee, maar daar waaide het net iets te hard voor. Besloten om te stoppen en in de middag met het wavesetje weer terug te komen. Topdag!

AVANTI