gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rob Allersma36.39
2Pieter Rietveld36.21
3Edwin Huijbers36.04
4Robert Seinen34.2
5Arno Doeleman32.71
6Marco Lambers32.58
7Ardie van Olst31.88
8Jan Hattuma31.34
9Robert Baas28.85
10Kenneth Kolsteren27.71
11Arjen Mol27.02
12Frank Heinen25.17
13Kirsten Baas23.4
14Kenneth Kolsteren22.25
15Aart Veerman20.56
16Nicole Skodda16.34

Decided not to go to the Houtribdijk, just a session at horst with Kirsten, Robert and Roell. Diffiecult in the morning because of the waves. in the afternoon it was a little better.

5.6 was also a good choise, but 6.2 was the smalles i brought today.

Nice session.

Na eindelijk een wat vlakker deel gevonden te hebben kon het beginnen...... maar helaas, flinke klapper op het aan de windse rak. Trapezelijn en giekkop kapot dus helaas terug naar de kant. Gelukkig hadden ze bij Telstar nog een giekkop liggen, bedankt!

Vmax 64,44 km/u

Leuk dagje crossen door de chop op het wave setje...

Leuk dagje crossen door de chop op het wave setje...

Heerlijk gevaren op mijn kleinste wavesetje! 

Had achteraf op WZW moeten wachten en dan vers erop.Mast die beukte vol op mijn schouder beh last van gehad, vin was klote.Zelf, beste was er al wat vanaf, matige sessie. Gem had veel hoger kunnen zijn in goede doen met de juiste vin bijv de Hotrod 25.Sei so.Dhr Rietveld goed gevaren.

Weer eens op Horst, gezellig, best wel druk zo in de winter, je kan staan, en je moet ver lopen voordat je kan opstappen. Goed dat we ook oude finnen hebben.....

Vandaag wederom 4x in een wierveld gevaren, waardoor het vertrouwen helaas weer een dikke deuk opliep. Was te angstig om runs te maken. Verder wel even lekker gespeeld.

Heerlijk gevaren, was niet vlak, maar begin een beetje aan harde wind te wennen 

Bij aankomst weinig hoopgevende berichten. Duurde ff voordat ik genoeg moed had verzameld na alle verhalen over de omstandigheden en diverse crashes;)

In ieder geval blij dat ik toch nog het water op ben gegaan. Omstandigheden waren natuurlijk weer lastig, maar gelukkig heb ik er nog wat mooie runs uit weten te slepen. Had in het begin in ieder geval niet verwacht dat dit soort snelheden er in zouden zitten. De eerste snelle run van 67,9 met een max van boven de 70 was in ieder geval goed voor het moraal. Ook totaal niet verwacht dat ik er nog twee snellere uit zou weten te persen. Om de langzaamste twee weg te werken had ik misschien nog wat meer moeten pushen, maar ik geloofde het wel. De kracht was gauw weg en ik was ook nog in een wierpolletje gevaren wat net goed ging. Omdat ik lekker had gevaren en alles nog heel was vond ik het wel mooi geweest.

Dank Rob! Jij ook netjes gevaren voor een sessie met matige vin en beurse schouder!

Ik voer vandaag telkens achter de feiten aan.  Toch nog wel lekker kunnen varen met wavesetje met 4.2. Paar speedruns geprobeerd, waarvan er eentje naar meer smaakte. Maar meer zat er niet in voor mij.

Hop hop halve wind over de chop...Hotrod 29 nog gewisseld voor MXR weedspeed 28, wilde meer richting de kant, maar dat hielp niet, setje liep zwaarder en kwam minder weg. Wave spul was ook goed geweest vandaag voor mij.

Petje af, Rob en Pieter...

wat een hotseknotse chop vandaag , niet normaal. Was dapper om je board vol los te laten lopen maar meestal vooral het gevoel dat er weinig controle was , 5.8 was niet te houden op sommige momenten en toen maar naar de kant gegaan en met waveboard gaan varen. Vond het nog best wel ondiep , had liever met rechte vin gevaren maar ja , was leuk om weer op het water te zijn met Ton samen .

2e sessie met waveboard , met dank aan Ton voor het lenen van de 4.5 Gun Hammer , ondanks vermoeidheid na worstelen met slalomspul was het toch wel heel relaxed om met je waveboard ff op en neer te knallen - toch maar niet wegdoen dat board en setje zeilen

Begon met 6.3 om half elf. Die had ik snel weer terug gebracht. 5.6 ging beter, maar de vlagen kwamen af en toe echt flink door. Ik had er moeite mee om grip op het alles te krijgen. Veel chop en dan de waterplanten, maakte het dat ik niet echt downwind heb durven te surfen.

AVANTI