gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Marco Bos34.82
2Gerlof Hansma33.02
3Bram Kloosterman32.35
4Jelmer Vries32.1
5Frank Buikstra32.06
6Pieter Bosma30.83
7Johan Gelling30.61
8Sjouke Hiemstra30.6
9Marc Roosendaal30
10Peter kuiter29.69
11Rolf Smook29.16
12Tom Venema28.86
13Gosse Visser28.73
14Marcus Stevens28.08

ging weer lekker.. rest word straks wel gezegd

Niet helemaal de voorspelde wind, maar toch wel lekker gevaren. Kon nog een hele mooie vlaag mee pakken. De finish first 42 laat de set heerlijk mooi los lopen en is zeker snel.

Minimaal windje voor de 7m maar wel even lekker gesurfd.

Gezellig dagje op het lauwersmeer. had wat meer wind verwacht maar helaas. gevaren met de WARP 7,7 en Fanatic Falcon 115.  de Warp 7,7 is nu voor de tweede keer gevaren en ik hoop dat ik de trim nu heb gevonden. helaas wel de hele middag er over gedaan om de trim te vinden en toen was de wind nagenoeg op.

Windvoorspelling kwam niet uit. Voor de grote set gekozen. Goede keus. Pr met de 8.6 

Ondanks de miezerregen die de voorspelling vermoedelijk te niet deed en wat niet vaak veel goeds betekend, toch nog even kunnen varen.
Op advies deze keer eens anders het zeil getuned. Moet toegeven dat dit niet verkeerd vaarde. Volgende keer nog even wat spelen met de vernieuwde settings. 

Was een mooi groepje op het meer, was wel zo'n dag om te moeten werken voor je snelheid. Aan de andere kant met deze set toch een 2e snelste persoonlijke sessie. Dus opzich dikke prima. 3e dag op rij, de energie is er wel aardig uit..

Bram tanks voor het gebruiken van je vin!

2e sessie met de AV. Wat een fijn board, vandaag voor het eerst een board op de rail laten lopen. Heerlijk gevoel. Nog even gevaren met de 37cm Zfins van Marcus. Ik had het idee dat het board daarmee iets losser liep. 

Ik heb nog een sleutel met een rood koortje gevonden op de parkeerplaats. Ik heb hem op het gele waarschuwingsbord bij de ingang gehangen.

 

Met motregen valt het meestal zwaar tegen maar vandaag was het goed te doen.

Wel lekker gevaren maar eerste uur vooral bezig geweest met zoon Tom die met een kapot koppelstuk op het meer rond dreef. Na die met van een vervangend exemplaar te hebben voorzien, nog wel een poosje lekker door kunnen varen totdat de wind wat in kracht af begon te nemen.

Niet helemaal de voorspelde wind, maar toch wel lekker gevaren. Kon nog een hele mooie vlaag mee pakken. De finish first 42 laat de set heerlijk mooi los lopen en is zeker snel.

KA