Gps-speedsurfing
Dagresultaten
 
1Pieter Hamstra61,07
2Dirk Jan Knol60,15
3Gerlof Hansma59,64
4Gilberto Emelli56,44
5Jeroen van Zadelhoff55,86
6Manfred Malcorps55,35
7Raymond Wortel55,28
8Harm-Jaap Kiewiet55,27
9Aart-Jan van Zadelhoff54,69
10Andries Keulen54,5
11Roel Beukema54,36
12Jur Leever53,6
13Marten de Jong53,38
14Rolf Smook51,89
15Gerk Sikma51,58
16Otto de Jong51,31
17Frank de Jong49,77
18Martijn Mobach49,13
19Stijn Feiertag48,86
20Robert Luinge48,62
21Martijn Mobach46,02
22Ite Buist44,69
23Karel Abel44,32
Sessie tijden tabel: zichtbaar indien ingelogd en Premium member
weinig wind en vin kapot toen ik eindelijk mijn andere vin gehaald had was het met de wind gebeurd.
Verder wel even gezellig op en aan het meer.
Spul opgetuigd, pak aan en vervolgens beter weg kunnen gaan. Na een kopje koffie met een broodje kroket, tijdens de maraton zwemtocht van Karel, 'we hebben je van een afstandje in de gaten gehouden" en nadat Karel weer aangeland was, toch nog een beetje kunnen surfen. Gisteren, een kutdag, was ik gelukkig sneller dan Harm Jaap. Nu benieuwd hoe de stand voor vandaag is.
Moeizaam begin van de middag. Eerst een paar buitjes gevolgd door bijna totale windstiltes. Hier werd je als surfer niet gelukkig van.
Gelukkig brak de lucht halverwege de middag open en kwam toch de voorspelde wind, verrassend genoeg met een lekker zonnetje.  Daardoor werd het toch nog een heerlijke surfmiddag.
Was begonnen met een 33 cm vin, maar dit voelde niet lekker, de 39 was wellicht wat veel, maar de plank planeerde er super snel mee aan en het setje liep top.

Gezellig dagje met veel surfers op Lauwersmeer, alleen jammer van de wind, die weer eens verstek liet gaan!!!!!
Toch nog even lekker gevaren.
Redelijk dagje ondanks de tegenvallende wind.
Super relaxed met Frank gevaren vanmiddag. Had net te weinig power om te speeden, dus maar even lekker ontspannen heen en weer gesurft.
Heerlijk gevaren, 2 weken niet gesurft en ben dus lekker lang doorgegaan met genieten en ik kijk uit naar de volgende dag met deze omstandigheden.

qua speeds heb ik ook wel acceptabel gepresteerd.

Vlak voor de buien trok de wind goed aan toen ook mijn hoogste
snelheid gehaald . Later niet meer zo hard maar wel lekker gevaren.
Niet verwacht de snelste te zijn, het liep wel lekker, maar vond de snelheid niet zo bijzonder, na een praatje met dick zei hij dat de snelheden bij hem ook niet zo bijzonder waren en dat ik zelfs sneller dan hem was, dat viel me mee.
Hour attempt for the TC.
For the first time I had no major lulls in an hour attempt but the average wind wasn't so high so he halfwind speeds weren't high as well. Quite happy though with the result. Shouldn't be so hard to better this speed with some more wind. 

 
Helaas kwam de verwachte wind niet. Onvoldoende druk in het zeil, kon de set vandaag niet op snelheid krijgen. Eén van de slechtste sessies dit jaar van mij. Volgende keer gewoon weer beter!
leuk dagje.lekker gevaren maar de 7.0 was toch aan de kleine kant maar dat mag de pret niet drukken.
sorry roel was vandaag net even sneller.
Second day on Lauwersmeer.
Nice slalomracing with Jeroen and Gilberto!
Voor het eerst op deze spot gevaren met de Gouwzee clan. Helaas liep het niet denderend en heb ik geen goede runs kunnen maken.
2e dag op lauwersmeer. Prima surfweekend gehad met de gouwzee club. 
Enigste surf sessie voor mij tijdens het weekendje bij het Lauwersmeer van de vereniging. Wind  trok in de middag lekker aan. De 7.0 met de 74 tabou was goed te houden. 38 vinnetje was soms net te groot
Vandaag eerst geprobeerd een van mijn latten te repareren. Kon wel planeren, maar vond het niet lekker gaan. Gewoon te weinig wind. Kapte ermee en kon toekijken hoe de rest nog van een uurtje goede wind kon genieten. naja.
Gusty, On Off wind, board and rig too small, but fun day,  the SP95 runs better with the Select07 thann eever before!
TELSTAR