Gps-speedsurfing
Dagresultaten
 
1Sander van Huizen66,29
2Barry van Lingen65,66
3Rob Allersma63,93
4Jeroen de Wever63,29
5Sander Wiltschut62,57
6Willem Jan Heutink62,52
7Jan Tjeerd ten Hoeve61,33
8Raymond Wortel61,02
9Remco Kes60,94
10Richard Lutter60,89
11Jochen Winkels60,14
12Edwin Huijbers59,17
13Jan Duiker58,86
14Luuk Stevens58,78
15Ard Krikke58,43
16Thorsten Händel58,2
17Marco van der Leer58,15
18Frank Heinen57,45
19Mark Baakman57,38
20Eric Wind57,27
21Gerwin Heeringa56,61
22Kees Jaket56,38
23John Overmeer56,32
24Frank-Jac Pleiter56,29
25Marcel Smit56,07
26Iwan van Bussel53,84
27Hans Schoenmaker53,4
28Kees van Schaik53,37
29Chris Salomons53,29
30Rudi Hekman53,18
31Thorsten Händel53,14
32Aart Veerman52,85
33Eric Bos51,84
34Thorsten Händel51,11
35Richard van Dijk50,36
36Stijn Pontfoort50,24
37Ton Nipshagen48,95
38Arno Neuteboom47,76
39Bas Bruins46,46
40Juliska van der Plas45,88
41Tom Kettler43,11
42Bas Bruins42,56
43Roland Herwijnen42,28
44Jan Willem Soepenberg40,89
45Marco Treep40,09
Sessie tijden tabel: zichtbaar indien ingelogd en Premium member

Lekker gevaren, maar kreeg de gang er niet echt in. Veel korte, heftige windstoten, soms was dfe wind helemaal weg. Luchttemp prima, water koud. 

Lastige omstandigheden in het begin. Na een tijdje begon het wat beter te lopen. Niet ontevreden met de snelheden.

Barry nog bedankt voor het testen van de Evo IV!

eerste keer met deze vin

Choppie dagje @ Horst :-).

Begonnen met de 6,3 en SX58 maar later nadat de wind echt wat inkakte toch de 7mtr opgetuigd en de PD110 gepakt. Eenmaal weer op het water was de PD110 toch echt te groot. Even terug en de SX58 eronder geklikt.

Liep wonderbaarlijk toch erg lekker. Wel vaker de 7mtr erop gehad maar vond dit nooit echt een fijne combi. Blijkbaar gewoon meer wind nodig want stond geregeld dik overpowerd maar kon het goed controleren. Lekker gesurft en de cam op mn helm gehad. Vanaaf eens even kijken of ik wat leuke shots in een kort filmpie kan editten :-)

Was gezellig druk vandaag, tot de volgende keer! (waarschijnlijk morgen als de regen meevalt :-) )

Heerlijke dag, voor mijn doen veel km.
Opzich tevreden over de gevaren snelheden.
 

Mee kunnen rijden met MarcR :D

Kon het vandaag niet vinden indecision

Wel 90km smiley

Vandaag voor het eerst met de Racing Blade 6.3 maar ik kan er niks zinnigs over zeggen : ik had echt een cap op m'n hoofd moeten doen, ik was gewoon te verkrampt door de kou. Toch weer lekker even op het water geweest, volgende keer beter.

Eerst met de manta 54, maar te wienig wind en lipe niet lekker, toenb omgewisseld met de 64. Beter,  geen vlak stuk te vinden, naja wel effe leuke gevaren, ben benieuwd naar Armand zn filmpje.... :-) Handmatige post, stond niks op mn SD kaartje,

En alweer een lekkere sessie in Januari, vandaag met Jochen en Luuk een overheerlijke dag op het wolderwijd gehad. Vanmorgen in de regen 6.3 met de Falcon101 opgebouwd daarna carbongiekje voor Luuk scoren bij Telstar en regen was toen wel voorbij.

38 kilometers met de Falcon gemaakt en de rest van de km's met de W53 hier ook op de NM na alle tijden mee gezet.

Grtz. Sander.

:-) ben bezig, staat 1 aardig stukkie op dat ik vlak achter je zat ... de rest is een beetje ver weg en zie je slecht. Had de cam ook wat te ver omhoog staan. Tijdens varen zie je mn board niet en heb je meer lucht dan water :-( . Heb wat fragmenten geknipt, 3min, ff muziekie dr bij, staat ie dr vanavond wel op denk ik :-)

Jeeeee, wat vlagerig. 6.0 soms precies goed, maar ook regelmatig te klein....tijd voor een 7.0 in mijn quiver.smiley

Niet echt runs gemaakt, vooral gecruisd. Best tevreden over de snelheden aangezien deze vooral halve wind zijn gemaakt.

 

 

 

 

Zo, lekkere stuiterbaan vandaag. De dammetjes stonden bijna helemaal onder water, dus het water was echt hoog voor winterpijl. Ik kreeg ém toch wel lekker los. De vlagen waren te kort, mijn snelste runs waren toch vanaf de kant van harderwijk richting de kant van Horst. Verder leuk om de clan weer even te zien!!

Niet mijn Dag, was goed brak en dat was ook te merken op het water mmmmm

Volgende keer beter.

Wat te weinig wind voor de 5.8 Evo4 in de runs, moest teveel halve wind blijven varen.Wou een beetje eerste indruk hebben van het zeil, zeil is een stuk softer geworden en voor slalom gemaakt halve wind veel drive, blijft toch licht varen en stabiel.Volgende keer met echte wind. Was weer beh choppy, moeilijk hard gaan, koud. Paar biertjes bij Belliniss hielpen niet .

Erste mal strand horst.!!

super tag mit luuk und sander!!!!

zo weer een heerlijke bump en jump sessie, gevaren met mijn kaos 4,7 en de tabou 3S 86, wat een fijn board is dat toch. water was absoluut niet vlak en er zaten flinken windvlagen bij, koud heb ik het geen seconden gehad. Heerlijk zo,n horrorwinter.

Gusty wind, very choppy, not my favourite conditions. But stil a naice day for the first session with the loft 6.3 . Last hour also tested the C3 SlingShot 25, think this would have been the better choice as the Venom 30 was a bit to big in the biggest gusts...

Het was een lekkere humper de bumpie dag op Horst. Ik kon mijn nieuwe NP RS Racing EVO 4 7.0 even de sporen geven vandaag. Het zeil t.o.v. de EVO 3 vaart softer, power wordt beter omgezet in acceleratie, stabieler, drukpunt ligt meer naar voren en de cambers roteren beter. Al met al dik tevreden met de nieuwe vleugels. 

Rare wind vanmiddag,eerst met 6,7 het water op ,maar nog regelmatig dobberen.

Later trok de wind ineens aan en snel omgetuigd naar 6.0.

Wind werd inneens weer een stuk minder en had achteraf beter met de 6,7 blijven varen.

Zal blij zijn als ik binnenkort een fsw board erbij heb,want daar had je vanmiddag meer aan gehad.

Al met al toch weer lekker gevaren met deze temperatuur.

Moest om 14.00u weg. Dus om 10.30u op het water.

Nog een laatste run, net  voorbij het dammetje vol onderuit.

Wel een max van 60.01! Gelukkig geen blessure.

Choppie dagje op Horst en het was moeilijk om hard te gaan. De nieuwe Loft 7 meter is super, en dan zit de goeie mast er nog niet eens in. Volgende week de nieuwe masten. Ben benieuwd hoe het dan gaat.

De voospelde wind was helaas niet gekomen. Ook had ik geen groter zeil mee dan een 6.6. Maui Sails zeilen moet je echt overpowered varen willen ze lekker varen. Nu was dat niet het geval. Soms zelf even dobberen. Maar evengoed heb ik super leuk gevaren omdat het niet al te koud was. Ik hoop dat er bij de volgende Strand Horst sessie meer wind is. Het blijft altijd een gok om er heen te rijden. Op de Gouwzee zal het wel koud zijn geweest waardoor ik het wel oke vond om bij Strand Horst te varen.

Vandaag te enthousiast begonnen.  De wind bleek minder dan verwacht daardoor alles een maatje groter genomen en opnieuw getrimd. En toen nam de wind weer toe waardoor het boord te  groot was voor een echt goed snelheid.  Ondanks de chop lekker gevaren.

Kees J yes

Sander H  leuk dat ik even bij je in de buurt heb mogen varen surprise

Wind viel wat tegen.  Vanwege de shop was het moeilijk om ruime wind hard te gaan. Waterpeil was hoger als zomers, de dammetjes lagen bijna onder water.

Erg veel chop vandaag en daardoor te weinig vertrouwen in de vlagen. Maar toch een lekkere sessie. Was ook weer gezellig aan de kant

Begonnen met de 5,8. duidelijkte klein, gewisseld naar 6,6, en FF79, precies goed. lekker gevaren met gebr Ten Hoeve

1 vinnen vergeten

2 zeillat brak doormidden

3 na kattepult trapeze gesloopt

Toch wel lekker gevaren met jel en ard. had alleen nieuwe crossfire mee in 31 cm. Veel spin outs ruime wind, die er niet uit te krijgen waren. Vin moet nog wennen, of werkt niet met deze combi....

Lang geleden dat ik in januari gevaren heb. Vandaag maar weer 'ns een poging gewaagd. Met een FreestyleWave boardje gechophopt. In de buurt van de vaargeul wat golfjes tegen gekomen waarmee je wat kon stoeien. Wind was wisselend van sterkte, af en toe een stuk minder maar meestal voldoende sterk om er een leuke surfdag van te maken. Niet koud gehad, maar ik had dan ook zo ongeveer alles aangetrokken wat we aan winteruitrusting bij ons hadden...

Wat een dag... Begon heerlijk met mijn 6.2. Rustig aan opbouwen want ik had immers de hele dag. Maar nauwelijks 45 minuten gevaren hoor ik ineens een knal, mast door de midden. Uit het niets...

Gelukig was ik niet zo ver weg, 45 minuten door het water gesjokt... grrrr.

Gauw mijn 7.2 opgetuigd, maar dit was in de vlagen niet te veel voor goeie controle.

Dus snelheid maken zat er niet echt in, jammer...

Eerste keer het water op met deze combi. was 10 jaar geleden dat ik met zo'n klein slalomboardje had gevaren. Viel me 100% mee. Jammer was dat ik wat laat was. Ben dus direct begonnen met 6.8 en later nog omgeschakeld naar de RRD X-Fire 115. (niet in deze sessie opgenomen). Veel gelopen. Enkel in harde vlagen lekker kunnen planeren. 

een leuke middag gehad, al moest ik het wel hebben van de vlagen. tussendoor ook redelijk wat stilgestaan

Mooie wind voor de eerste sessie dit jaar (in NL dan...)

Ander zeiltje opgetuigd omdat de wind wat aantrok. Lekker gevaren!

Eerste sessie van 2012 en ik moet zeggen dat ik er meer van had verwacht. Bij aankomst was het al vlagerig en toch begonnen met de Falcon 80 en Nomad 23 met de 6.3. Kon niet echt gemakkelijk in plane komen en had veel last van spinout. Na een uurtje ploeteren toch maar naar de kant en de JP65 met Rockit 33 gekozen. Moet echter zeggen dat ik vrijdag ook al zwaar getraind had en daardoor al begonnen was met een dikke knie. Dit voelde echter steeds rotter aan waardoor het allemaal heel ongecontroleerd was. De wind werd echter ook steeds vlageriger en steeds minder krachtig.

na een goede twee uur maar gestopt en op naar de volgende sessie.

wat een wind en wat een volk geweldig kunnen varen maar na 52 km had ik het wel weer gezien hoop dat ik het morgen langer vol hou.

CU

Not the best speeds, not the best circumstances but a very nice session and happy to be on the water in January. Had one nice crash going downwind in the high chop.. I like.wink

Voor het eerst met de Falcon op horst. Beetje koud wel....

Opvallend kleine vin kunnen gebruiken en ik moet de voetbanden een stuk wijder zetten dan ik gewend ben anders is de controle ver te zoeken.

Volgende keer weer verder de trim optimaliseren. Nu mastvoet nog gewoon in het midden van rail en ik ben blij met het gebruiken van de 30cm vin onder de 7.0m.

TELSTAR