Gps-speedsurfing
Dagresultaten
 
1Sander van Huizen68,59
2Willem Jan Heutink64,73
3Rob Allersma64,36
4Richard Lutter62,47
5Wouter Liedenbaum60,79
6Otto de Jong59,24
7Jos Voormolen58,59
8Kees van Schaik56,17
9Marcel Smit54,92
Sessie tijden tabel: zichtbaar indien ingelogd en Premium member

Bij aankomst zag ik het al, shit, was mn 6,3 nu maar binnen cryingwink ...

Anyway, knop om en toch het water op gegaan met mn tot nu toe enige zeil, de 7,2 Fluido T3. Dit was nog wel te houden maar voor een goede score op de GPS was het voor mij toch een metertje te groot.

Blijf me wel verbazen over hoe lang je de Fluido T3 kunt blijven varen! Had hem flink doorgetrimt waardoor het zeil wel wat te vlak wordt om downwind voldoende druk te houden, maar met vlagen van 27 a 28kn en met slechts 62kg een 7,2 varen surpriseyesyesyes

Eenmaal in de auto, oei slechts 2,5gr! Maar, heb het geen moment koud gehad! Handschoenen, cap en wolle muts, dikke schoentjes en knalluh!

Zo, eerste sessie van het jaar. kort, maar krachtig, koud, maar prachtig, kortom seizoen is weer begonnen.

 

 

Een volgende keer ook het kleinere boordje meenemen en de vin goed vastzetten. Dan was het wederom een heerlijke surfdag geworden.

Gevoelstemp denk 1*c, uur lang zeer koude jatten ondanks de handschoenen.Was eigenlijk te koud om te varen.Red wind met choppy omstandigheden, ben al blij dat ik gem over de 60 heb, brrrr cool.

Eerste sessie met de JP Speed 54 en mXr 30 wide 10%. Combi vaart makkelijk en geeft veel controle. Ben benieuwd wat het setje gaat doen met meer wind. Was wel wat koud in het begin maar dat mocht de pret niet drukken.

Vandaag begonnen met een MUF Delta 21 cm (bedankt Hans) deze vin gaf in deze chop en weinig gepowerde contidie te weinig lift. ik verwacht echter dat de vin met vlak water goed kan werken.

Daarna overgestapt op de S07 33.cm de snelheden gingen wat omhoog maar hielden niet over.

Uiteindelijk 1 lekkere vlaag gehad waarin mijn snelste run gevaren is.

Ik ben meteen daarna even naar de kant gegaan om wat op temperatuur te komen.

Ik had dat beter niet kunnen doen omdat de wind een half uur goed heeft geblazen. ik heb door deze aktie de beste wind gemist.

Was verder gezellig met Manfred en aspirant speeder Alain.

Nice session today. The wind was better as expected. I only had my big board with me. Was exciting blasting with this board through the chop. I had a lot of fun.

Eerste sessie van het jaar.

Brrrrr koud!!! Even wenen weer. Helaas was de wind wel snel weg.

Waterpijl is best hoog

Vandaag 2e keer met 7mtr en PD53 combi puur trainen met power.

Bbbest koud... Zelden zo koud gehad in het begin van de sessie. Later was het goed te doen. Prima windje voor de nieuwe 7 meter. In combinatie met het nieuwe vinnetje liep het setje erg lekker. Ook de 7 meter vaart ten opzichte van vorig jaar rustiger en stabieler. Ook voelt het zeil lichter in de hand. Met vlakker water en meer wind wordt het laagvliegen..

TELSTAR