Gps-speedsurfing
Dagresultaten
 
1Sander van Huizen67,16
2Rob Allersma65,02
3Onno Pierik64,86
4Sven Kempers64,18
5Michel Meijer62,99
6Willem Jan Heutink61,59
7Richard Lutter61,3
8Huub van de Velde60,66
9Barry Klasens60,55
10Jeroen de Wever60,29
11John Overmeer59,07
12Fred Rozendaal58,29
13Hans-Peter Gossink55,46
14Jos Voormolen55,19
15Richard Koehorst54,66
16Jurgen Verdurmen52,32
17Bjorn Rozendaal48,51
18Alex Bos47,61
Sessie tijden tabel: zichtbaar indien ingelogd en Premium member

Zonnetje en wind op Polsmaten, met 7.0 en de JPspeed 55.Bij het dammetje varen te dichtbij was niet altijd succesvol, later iets verder ervan af gevaren dat ging beter.Blij met m,n 2sec tijd, de run was 67.53 (maar daar had de fucking uitleesmeneer geen zin an, hoezoooo!).Gem hoort 65.5 te zijn en niet 65.0.

Mooie snelheden Rob. Op Horst ging het ietsje rustiger :-)

Complete off day! Iets choppy, grote set, flinke bak wind zijn normaal mijn omstandigheden. Maar kreeg het spul niet mooi aan het lopen.

Big Kahuna dagje op Polsmaten, pittige vlagen, jammer dat de hoek achter het dammetje net te ruim was. Alleen met een echt goede vlaag was een goede run mogelijk. Later nog met 7.0 en Bullet 95 gevaren. Verder heerlijk dagje, zon, wind, shortarm en goed gezelschap.

Een superdag, zon en wind! :)

Rond 12 uur aanwezig en toen waaide het best leuk. Wel erg vlagerig en de windgaten waren niet voldoende om te planeren. Dus af en toe moest je wachten op wat wind. Na een uurtje trok de wind lekker door en was het volle power met m'n 7.0. Super maar wel vermoeiend. Na de lange winterstop moet ik weer flink oefenen op m'n gijpjes, en dat kost kracht. Daardoor was ik na een uur in de goede wind al vrij vermoeid in de onderarmen. Ik kon de giek niet lekker meer vasthouden, helaas. In combinatie met volle power in de 7.0 (zo mag het altijd wel :) ) en lekker stuiteren over de chop ben ik nog heel even doorgegaan. Daarna gestopt. anders zouden er dingen gesloopt worden.

Tijdens de goede wind naar Polsmaten gevaren en daar wat runnetjes gedaan over een stukje vlak water. Je moest wel wat geluk hebben met de vlagen op dat stuk water. Na een aantal runs geen zin meer in het "op het goede moment op de juiste plek" spelletje en ben ik weer gewoon wat heen en weer gaan varen. Dankzij de TomTom multisport kon ik niet zien hoeveel goede (gelijkwaardig qua snelheid) runs ik had. Dus nu zie ik dat ik er 2 toch wel lage runs tussen heb zitten.

Heerlijk om nog even zo'n geweldige sessie mee te pakken vlak voor de verhuizing. De maand mei zal er zeer waarschijnlijk niet gevaren worden...


Geweldig mooie surfdag, zo maak je ze maar zelden mee. Opgestapt bij Biddinghuizen maar de runs gemaakt op Polsmaten. De hele dag zon, fijne temperatuur en een stevige Noord-Ooster.

Later op de middag na een pauze de mXr-44 nog gepakt, maar toen werd de wind wat minder zodat ik daar geen snellere runs meer mee kon maken.

Dat was een mooie dag! Een paar keer langs het dammetje en dan nog een vlaag op het vlakke water erbij! Jammer dat je niet vroeger kon Jeroen.

Ik was te laat aanwezig voor de goeie wind, maar toch even lekker heen en weer kunnen knallen achter het dammetje. Wel met een te groot board. Een keer geluk gehad met een vlaag op het juiste moment achter de dam.

Met de gezin naar Biddinghuizen om uurtje te kunnen varen maar pas hele laat op het water zo rond 15:00. Mooi snelheiden jongens. De beste wind was zeker tussen 12:00 en 14:00.

Superweertje, net zomer. Helaas moest ik van het water af toen de wind lekker begon toe te nemen.

Mooi dagje met het grote spul. Kreeg het zooitje echter niet aan de gang achter het dammetje. Later iets meer downhaul en toen lipe het beter maar was de meeste wind weg. Heb het vermoeden dat Sander een andere GPS heeft als ons want die snelheden van hem gaan nergens over. 

Zo lekker chil opgestapt aan de overkant van Polsmaten. Vroeg gestart met het grote spul, vanwege nog meer activiteiten. Wind trok al snel aan, nog aardig blijven doorvaren met de grote set vol over de chop. Niet gezocht naar het vlakke gedeelte, eens kijken hoe ver je kunt gaan... ik kan je vertellen... board kwam wel lekker los ;-) .

Zo wat was het weer een lekker dag om te gaan varen!! Wind kwam goed door, maar het enige nadeel was toch wel dat het een beetje (erg) thoppie was, maar verder was alles perfect!! lekker warm, wind en een 51max op de display met een 50 run nou wat wil je nog meersmiley. Op naar de volgende lekker sessie

Laterszz Bjorn

Te laat het water op, pas tegen vijf

TRIBAL