gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Pieter Hamstra32.87
2Jurjen van der Noord32.73
3Gerlof Hansma31.63
4Anne Fahner30.92
5Sander Knol29.4
6Paul Visker29.31
7Ingolf van Oostveen28.94
8Johan Gelling28.48
9Jonas Hulsbergen27.73
10Tiete de Jong27.42

stond wat te klein voor achter de dammetjes op meer zelf was het groot genoeg.

zwembroeksessie, geweldig.

 

Achter de dammetjes geprobeerd snelle runs neer te zetten. Dan blijft de isonic toch hikken rond de 55km/h, ik krijg het vehikel niet sneller. 

Maar dat mag de pret niet drukken, heerlijk gevaren

Wat een geluk dat ik deze week nog vakantie heb. Net terug van vakantie en deze laatste week van de vakantie 3 sessies op een rij met schitterend weer en wind. Vandaag achter de dammetjes kunnen varen. Gelukkig trok de wind iets aan om daar te kunnen blijven surfen. Had misschien een 39 vin moeten nemen om net achter de bomen van het eilandje permanent goed door te komen. Halverwege de middag kwam er even een dipje in de wind, toen een paar keer kris kras over het meer gegaan, maar vervolgens trok de wind vrij snel weer aan, alleen had ik de pijp uit om verder te gaan. 3 Prachtige zonovergoten surfmidagen gehad. 

Shit! Prachtig weer, goede wind. Helaas pas om 4 uur op Lauwers en na een paar rakken een scheurtje in het zeil. Terug gegaan voor een stukje tape.... maar toen eigenlijk zo de balen dat ik maar ben gestopt.

Had eigenlijk de Vmax en Volt downwind willen testen... hopelijk snel een nieuwe kans.

En alweer een prachtig dagje, de wind was in het begin wat harder dan gisteren maar de wind van gister later op de dag hebben we niet gehad, later viel hij zelfs helemaal weg moest dobberend terug komen, verder prachtig gevaren in dit zomerse weertje.

Na gisteren een voortijdig afgebroken surfsessie te hebben door al weer een afgebroken voetbandschroef angry na een lange ochtend de schoef eruit gekregen. Bij deze nogmaals hartelijk dank aan Paul Visker die de schroef na het nodige boorwerk er met een linksdraaiende tap er professioneel uit heeft weten te krijgen. Klasse werk!!! Na nog een stop bij Surfcenter en Fox Sports voor nieuwe schroeven en voetbanden (JW en Thewes dank voor de service) pas om 15:00 bij Lauwersmeer aangekomen.

De 110 gepakt (met nieuwe voetbanden) met de 7.8. De wind pikte weer aardig op en heerlijk achter de strekdammetjes kunnen varen. Op de laatste run net nog even de 60 (max1) kunnen aantikken. Door wat dreigende buien om 17:00 opgehouden. Al met al toch weer een prima dag met een lekker afloop.

kon de gang er niet in krijgen.....

Helaas de laatste sessie met de 113

SURFCENTER