gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Twan Verseput 38.67
2Twan Verseput 38.49
3Jurjen van der Noord38.07
4Gerlof Hansma37.93
5Anne Evert van der Veen35.77
6Bram Kloosterman35.52
7Anne Fahner35.08
8Johan Huitema34.59
9Eric Kamminga32.72
10Johan Gelling32.14
11Tom Venema28.6
12Jelmer Vries27.78
13Sander Knol22.28

was weer verschrikkelijk wennen om met klein spul te varen.  Lagio blijft overleven in de runs... niet echt mijn manier van speed varen. maar denk niet dat ik ontevreden moet zijn .  werd er in de run er afgetrokken met een dikke 66 plus op de teller. au au  maar alles nog heel gelukkig   had even geen lucht meer. en je vertrouwen is dan volledig weg. 

maar machtig mooi om weer eens mer 5.4 te varen en een speedboard   Hoop dat het volgend jaar vaker kan. Smaakt toch wel naar meer.. maar liefst achter de zandbanken.

 

PS,ik voer met een crossfire 25  moet mijn nieuwe vinnen nog even in het lijstje zetten

Windy X-mas. Wind was super square. Slingshots were too short for good speeds. Felt good to be back on the water. 

pfou, dikke bak wind koncept 5.4 en hotrod 27, geweldig maar met gepaste enthousiasme, morgen op vakantie en wilde niet teveel risico nemen. Alles halve wind , afschieten vol het meer op had ik geen vertrouwen in en toen ik het wel deed  klabam en auw zei de rib bij 65km/h .. maar het lijkt mee te vallen gelukkig. meteen gestopt. Maar wel een kadootje zo op 2e kerstdag ;-)  

Na 2 dagen niet kunnen surfen door rugproblemen, toch even gekeken of ik mijn surfschoenen en pak aan kon trekken, toen dat eenmaal gelukt was toch het water opgegaan. Uiteindelijk lekker kunnen surfen ondanks de pijn. De wind was erg haaks en vlagerig wat niet ideale omstandigheden zijn om hard te gaan, maar daar had iedereen last van.

Really square but good fun to sail finally on smaller gear again!

Moeilijke, vlagerige maar prachitge dag op het Lauwersmeer. Grootste deel van de dag lopen klooien met materiaal. Eerst weer terug naar huis om de 5.6 en de Missile XS te halen, Toen de 6.3 opgetuigd die ik niet kon houden omdat de win aantrok, omgetuigd naar 5.6 met de XS. Zeil goed, board te klein, trapezelijnen verkeerd etc, etc. Kortom heel veel energie verprutst. UIteindelijk de 5.6 met de W54 genomen en daarmee kon ik het vinden en hier nog een paar runs mee gezet.....en toen was de energie op. Heerlijk!  Jammer voor Anne Evert, de pechvogel van de dag met een gebroken mast en daardoor een nieuw zeil stuk. 

Sessie 66: Lagio di Vlagio deed zijn naam weer eer aan, maar er stond af en toe wel een hele beste puist wind! Het was weer gezellig met veel speedies!

Super mooie afsluiting van 2016. Voor mij was dit de laatste sessie dit jaar. Eerste rakje was even lastig, daarna ging het mooi. Alleen maar halve wind gevaren, durfde me niet af te laten schieten omdat de chop op korte afstand was. Respect voor allen die dit vandaag wel hebben gedaan.

Post with the GW-60

Te vroeg voor supercompensatie en al leeg na de eerste km...

Volgende keer beter!

SEVERNE