gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Edwin Harteveld40.77
2Dirk Jan Knol39.05
3Geert van Beek38.88
4Frank Baksteen38.07
5Patrick de Jongh37.49
6Rob Buis37.41
7Patrick de Jongh37.4
8Patrick de schutter36.48
9Johan Gelauff36.26
10Leon Dirks35.73
11Patrick Van Mol35.34
12Andre Lancel34.46
13Sipke Bijlsma29.38

Lekker gevaren. vandaag voor de alpha gegaan wat resulteerde in 10 alpha's boven de 50 waarvan 2 boven de 51 en dus een pr...

51.4.......bam.....leon...... Dikke @....congrats

Vandaag lag de focus volledig op de @ en dan bij voorkeur een PR.

Gestart met de 5.0 op de JP 54 slalom. De eerste paar @'s waren allemaal 46 km-h maar voor het mooie waaide het net ff te hard waardoor de controle de gijp uit een dingetje was voor mij. Nog eventjes de JP speed 45 tussendoor gepakt om toch maar 5 runs neer te zetten. Daarna snel weer over naar de JP 54 slalom.

Een PR is het niet geworden omdat ik tijdens een gijp met het zeil het water raakte en ik over het zeil heen schoof met mijn trapezehaak. Een scheurtje in het zeil was het gevolg. Alle hoop voor het team is nu gevestigd op Patrick die eraan ging beginnen toen ik af moest haken.

Nice session with Jasper and Marnix.

Speed didn't turn out to be the right choice for me, instead we went for the 4.2 and FSW

goed gevaren. eerst met manta 49 achteraf Misile XS 

Na gisteren een K dag gehad te hebben , alle moed bijeen geschraapt en richting Herk . En gelijk een paar PRs neer gezet , Na een uur zoeken naar de juiste settings , had ik het te pakken . En BAM ! Thanks aan mijn mentor Dennis De Pauw voor de altijd  goeie raad ! Thanks Patrick de Jongh voor het puschen !!! 

heerlijke dagje Herkingen met Dirk Jan, nadat ik de widebase had verwisseld naar de vertrouwde Zfins Asy SLS 26 cm liep het setje vertrouwd en veel sneller!

max display: 81.10, dit is een pr voor max display op Herkingen met de run naar binnen.

Top dag!

@ is een foutje in de gt31, krijg hem er niet uit, maar ik heb geen hoge @ gemaakt vandaag

WOWWW Edje, vette @ !!!

Super sessie!! Gestart op OV maar daar was er niets van te maken. Naar Herkingen getogen en samen met Geert, Patrick en Niek wat runnetjes gemaakt. Was gezellig!

Op een paar tienden na mij vorige PR's op AVG en 10sec niet geëvenaard. Maar mijn 2 sec voor het eerst over de 40knopen!!

En een pr op de 100m

Rob, de @ is een foutje in de GT31, krijg de file niet aangepast in gp3s/gpsresults...

Jammer, was wel goed voor het team geweest.

Doet mij wel overigens goed dat een GT-31 dus ook te hoge alpha's weer kan geven. Dan heeft niet alleen de Suunto dat (veronderstelde) probleem en kunnen we die discussie ook sluiten.

Gestart op de JP54 want ik wilde een rappe alpha neerzetten, dat is niet gelukt, met de slingshot 23 had ik niet de beste grip en te hard waaien is ook niet zo lekker. Heb het opgegeven en ben overgestapt naar de JP50 en dat had ik veel eerder moeten doen. De snelste alpha daarmee gevaren en de snelheden liepen ook langzaam op. Mijn PR op max 2 is 73.64 en ik vaarde vandaag 73.64.. 

Runs bleven achter door de chop, kon en durfde niet door te varen, paar spannende momenten gehad.. iedereen wel.

Hoop PR's gevaren, Frank bijna 75 max in een mooie run, Geert er dik overheen met bijna 76 en Johan G blijft gewoon maar doorvaren, kwam van de overkant :) 

Wat een heerlijke sessie... en dat voor een woensdagavond! 

Mooi die zin.. geen hoge alpha.. "vandaag" Ed is de man met de lach van de dag!

:)

 

Suunto post voor het vergelijk, lagere avg.

Top dagje! Wel erg veel wiier in Herkingen momenteel. Hierdoor vandaag begonnen met een hurricane wiervin, maar die was net iets minder snel als de sonntag!

Wat een mooi dagje. Pr op de 2s

Had problemen met de gw-60 ( alle ik heb er niets anders dan problemen mee) Teammaatje Dimi heeft dat voor mij opgelost, Thx Dimitri

Rob wou mij ook onmiddelijk ter hulp staan, BeNeFun is nogal een team he. Thx mannen

Graag gedaan pat...

Zo 2 dagen op rij Herkingen . Met ook 2 dagen over de 80 max en  mooi gemiddelde, voor Herkingen. Vandaag eerst op Ouddorp geweest 1 runnetje van 66 gemaakt, veel te ruim. Helaas, inpakken en wegwezen.  dus naar Herkingen daar, Heerlijk gevaren met  Maatje Edwin H. Vandaag had hij de begrenzer er af en sleurde  super snelle runs er uit, diep downwind over de chop. Ik vond het vandaag moeilijker als gisteren, omdat je je toch  wel ver moest laten afschieten. (miste natuurlijk ook mijn CHS maat van gisteren)   In het begin had ik dat niet helemaal goed door. Maar nu weten we het voor een volgende keer.  Top dagen vond ik het. Op naar meer.

repost.

LOFTSAILS