gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jan Hattuma32.82
2Rob Allersma32.64
3Jeroen de Wever32.21
4Kees van Schaik32
5Jos Voormolen31.7
6Pieter Rietveld31.53
7Aart Veerman31.26
8Nils Bach31.2
9Theo Haarsma30.58
10Frank Heinen30.27
11Rene Stoel29.31
12Eric Wind29.11
13Huub Ruijter28.89
14Sander van der Scheer28.59
15Andres Baas28.38
16arie de bie27.84
17Arnold Schreurs27.64
18arie de bie27.17
19Joost Kuijsters25.89
20Tiny Ketelaars25.87
21Dieter Heinemann25.64
22Janko van Zon25.22
23Nicole Skodda23.05
24Martijn Kuijl22.25
25Pina Bach19.47
26Jorg Veerman18.38

vage vlagen, south sucks...... :-(

Mezelf bij de oor gepakt ... toch gegaan ... als je weer lang niet geweest bent wordt de drempel steeds hoog . maar , het was weer heerlijk !! 

Geen wereldtijden , maar dat komt hoop ik nog wel ...

Frank bedankt voor de clip !! ....

Ik weet niet... maar had een plakkend board. waarschijnlijk omdat de wind gewoon steeds power verloor. Nog wat aan het materiaal geprutst toen wel iets beter. Toch beter dan bank hangen ! De waterstand was nog op zomerpeil. Heb wel weer eens zin in een sessie met NW 5 of 6.

Dat was ff lekker.

Weer is een sessie met Zuid -ZZW, vlagerig vanzelf.Kon beh varen met groot spul.

Hurricane vin getest. Geeft veel vertouwen over de chop en loopt behoorlijk hoogte ook. In het begin een serie goede vlagen gehad. Daarna werd het snel minder en uiteindelijk ben ik nog even naar Zeewolde gevaren, waar net wat meer wind staat.

1 Mooie vlaag gehad  ;-)

 

Van bijna windstil naar wat vlagen, toen de wind iets begon aan te trekken, eens uitgeprobeerd hoe sterk mijn zeil, viel  tegen en de dag was gelopen met gat in het onderste venster. Ook is mijn conditie nul naar een zomer van bijna niet op het water geweest te zijn. alles bij elkaar een slechte dag voor mij.

Vandaag met Jorg gevaren, superleuk!

 

Tijdens het wachten op de wind nieuwe 6.6 maar eens opgetuigd en eigenlijk tegen beter weten in daarmee ook het water op gegaan. Bleek een prima keuze wind nam snel toe, vlagen harder dan ik verwacht had. Vin maatje te groot en zeil wat minder downforce,, in de vlagen soms wat moeite de boel op het water te houden maar niet het geduld vin te wisselen.  

Best pittig windje, maar toch lekker gevaren samen met Aart!

Heerlijk gevaren met het grote spul. Was af en toe overpowerd in de aanloop maar in de run zelf liep het als een zonnetje. Als er al chop stond dan vloog de Manta eroverheen.
Ook nog even met Nol door de golfjes bij Zeewolde geknald. Erg leuk om elkaar zo te pushen. Was gezellig met alle Horstenaren.

Korte sessie, na drie weken ziek zat er maar weinig power in mijn spieren...

Not realy my day today... Had a great time surfin and seein a lot of friends again, but some things could have been done better.

Nevertheless, I came for pleasure, and had a great relaxed day ;-)

Even getwijfeld, komt de wind wel of toch morgen, wind verwachtingen waren goed voor later in de middag. Zou wel vlaggerig zijn. Nou dat was het. 50% vlagen 50% windstil.

Hoopte met 7.1 en 90 liter te kunnen varen, maar zo hard zagen de vlager er niet uit. Toch maar de 7.9 genomen. Ik heb nog geen nieuwe 460 mast dus de 7.9 maar op de 490 mast. Profiel is prima maar het setje voelt wel stijf aan (dat is logisch, dus geen klacht).

Ook voor 7.9 waren de vlagen niet zo hard. Later nog wat rakjes naar Zeewolde gemaakt (over de vaargeul), daar kwam de wind goed door. Had ik eerder moeten weten, de kracht was toen al lang op. Meestal heb je op Horst last van wier, maar nu was het slalommen om de zwanen. Dit gaat prima, want ze bijven gewoon "liggen" (ze zijn het gewend) maar toch wel voorzichtig want als er wel 1 wegvliegt is de kans op een botsing groot, en dat wil je niet.

Uiteindelijk een leuke sessie.

Gelukkig niet al te hoge verwachtingen voor vandaag en dat kwam aardig uit. In het begin kwamen er nog wat mooie vlagen door, maar dat was helaas behoorlijk snel weer over. Had in het begin dus ff wat meer runnetjes moeten maken. De snelste was leuk, maar de langzaamste van de vijf is nogal jammer.

fun slalom training

erg vlagerige dag , ook erg frud. ook nog even met mn V-max 39cm geprobeerd.

Wier is zowat bijna allemaal weg.

REGEB

Samen met Ronald naar het water. Tegen beter weten in een 7.8m2 opgetuigd. Vanwege de vlagerige wind veel gedobberd en in en uit de voetbanden gestapt. Toch nog een paar rakjes geplaneerd. De vlagen hadden iets harder mogen zijn. Jammer dat Ronald vroegtijdig het water moest verlaten.

TRIBAL