gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Edwin Harteveld40.89
2Johan Huitema39.41
3Rolf de Ruiter37.74
4Leon Dirks37.68
5Nils Bach36.59
6Paul Van De Perre36.26
7Rob Buis35.29
8Patrick de schutter34.79
9Dirk Hacha34.78
10Joris Vos33.29
11Theo Haarsma33.08
12Arnold Schreurs32.6

In het begin was het niet veel met 6.4 en heb ik zelfs nog omgetuigd naar 7.1. Maar na een paar rakken was die niet meer te houden. De 6.4 maar weer gepakt. Qua snelheid de tweede sessie ooit. En dat op de Manta 59, nog niet zo snel mee geweest. Helaas is een max. van 67.96 niet door de keuring heengekomen. Anders was dat een dik p.r. geweest. Maar dit is ook mooi voor dit board.
Na verloop van tijd ging het steeds harder waaien en kon ik de boel niet meer houden. Met de voorspelde regen in aantocht toen besloten te stoppen en niet om te tuigen.

Te vroeg begonnen ! Mijn batterij was op toen het begon door te waaien ,  en had geen zin om kleiner te steken .

Spijtig slechte timing om goede cijfers neer te zetten , maar toch weer een mooi dagje , nummer 6 deze maand !!!

Mooie afsluiter van de surfdriedaagse met Edje, jammer dat het lichaam niet meer wou meewerken, kon met pijn en moeite mn giek vasthouden maar het ging niet van harte, wel een mooie max van 74.7 met het slalomboardje:) 

Ik had alleen vanochtend maar 2 uurtjes de tijd om te varen. De beste wind van de dag heb ik dus wel gemist. Wel lekker rustig samen met Leon en Dirk. Gestart met de Falcon 89, een 32 Vector Rockit en de 6.3 switchblade. De vin is net wat te klein voor deze combi dus de volgende keer weer met de 34 Volt. De switchblade deed het een stuk beter dan de eerste keer dat ik ermee gevaren heb.

Toen de wind wat toenam ben ik de CA Speed gaan halen. Gelijk 2 runs van 66 en 67 maar toen nam de wind echt een heel stuk af en was een 7.0 prima geweest. Gezien de korte tijd doorgevaren met de 6.3 en dat ging op zich prima. Top ochtendje zo ;-)

high wind slalom varen met Dennis. Lijkt toch al snel op speed surfen in mijn geval! een top 4. totaal 10 alpha's boven de 40 km/uur kunnen draaien. Toen de wind verder ging toenemen werd het lastiger voor mij om goed door te blijven gijpen. Mijn snelheid 2 seconden heb ik gehaald op de speed set van Paul die ik 1 rakje mocht lenen voor het gevoel! 

Sessie 2: In beweging, uit die winterslaap...! Het lichaam eerst, dan gehoorzaamt de geest! :-) De filosofie van Descartes doet zijn werk.. :-)) !

We had slowly increasin wind, and I had rapidly decreasin energy in my arms.. Wanted to do a few runs on the xs but could barely hold on to my boom. No prob, we get a day to recover ;-)

Still had an awesome day!

Great numbers Theo!

 

second session

way more fun, wind increased throughout the session and angle became more square throughout the session

was struggling a bit with my lower back today...

didn't bring a speed fin for this side so I didn't go onto a speedboard, but it was quite fun with the 87!

gezellige sessie met Rolf, Johan, Arnold en de andere speedies en slalommers ;-)

Beetje last van bad timing vandaag.

Net voor 10.00h met mijn 6.1 in afnemende wind 3 underpowerde runs gemaakt. 

Dan 2 uur nikske.

Toen het rond 12.00h tijd was om naar het werk te vertrekken, met mijn 7.0 in de stilletjes aantrekkende wind nog 2 runs erbij.

Gelukkig wel meestal kunnen planeren in een toch wel lekker weertje (voor de winter). We gaan niet klagen ;-)

FINISH