gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma41.83
2Dylan de Jong41.77
3Serge Beumer41.37
4Martin van Meurs41.33
5Sander van Huizen40.81
6Hendrik de Jong40.69
7Rolf de Ruiter39.91
8Wesley Deleye39.82
9Wouter Liedenbaum38.89
10Remco Heida 36.75
11John Overmeer35.17

Wat lekker zeg!! na zoveel maanden weer eens op een speedboard, geweldig! Kwam laat aan maar gelukkig bleef het water lang genoeg laag om nog fatsoenlijk runs te maken, de hardste wind was al voorbij maar dat maakte allemaal niet uit, eindelijk weer eens een 70+ sessie en m'n snelste brace sessie tot nu toe, love it!:)

 

Gaaf om weer eens na een hele lange tijd op mijn speedboard te staan. Helaas liep het voor geen meter. Ik moet maar weer vaker speedsurfen om ook mijn speedset lekker te kunnen laten vliegen. Nu klopte er veel zaken niet. Evengoed een topdag met de boys. Was gezellig.
Eerste keer met mijn evo9 6,4m2 dat was weer plug and play.
Board en vin was een ander verhaal. Daar kon ik het niet echt mee vinden.

session 5 this year. Very nice session, woooooooohooooo love it, speeding is fun big time.

6.4 was a bit oversized in these conditions but it worked pretty good. 

Good to see Martin on the water again!!!!

Leuke middag, met toch meer wind als voorspeld. In het begin dacht ik 6,3 is de foute keuze, want het waaide toch wel hard. Maar vrij snel werd de richting wat ruimer en nam de wind wat af. Omstandigheden waren verder goed, er had alleen meer snelheid uit gehaald moeten worden, maar daar had iedereen wel last van.

Wonderful day at The Brace (finally!). 11 guys on the water having fun. Some sailed PR's so that's nice as well. The wind was never super strong but in the beginning the tide was not yet low enough so chop was severe and difficult to get on the course. That was the main problem. But this was still the fastest period. After that it died a bit and became a bit too broad. Wind did pick up again but direction remained a bit too broad unfortunately. 5.6 was good in the gusts but in the end 6.3's were the faster choice today. A few more knots and it would have turned to the 5.6's advantage I'm sure, certainly with the course being as broad as it was compared to windspeed. The walk back was killing....what's new, haha. Great day!. 

Voor de eerste keer op de brace en meteen een PR. Tijdens de regenbui en zag ik het even niet meer zitten om te surfen en lekker terug te lopen. doordat serge toch nog moed wist aan te praten, ben ik toch door gegaan. gelukkig werd de wind iets minder hard, de regen hield op en de baan werd vlakker. eindenlijk een run van 70+  

Pittig dagje na half jaar niet surfen.

Wou na 1 run ermee kappen omdat ik viel in de aanloop en best wel veel kracht verspeeld had om weer weg te komen . 

Een pauze genomen en na wat peptalk van motivator Serge weer het water op met Remco.

Resulteerde in 3 kleine pr.

500m van 71.5 naar 72.15

Gemiddelde van 72.86 naar73.75

Max 10sec run van 74.75 naar 75.88

Mooi dagje met gezellig groepje.

Superveel respect voor John Overmeer. Met 75 jaar 4km wadlopen en speersurfen op de brace. Wat een held.

 

wel tevreden met het grote speedboard.

Wieeeuuwwwwwwwwwwwwww.............

John, je bent een legend. De enige echte. toen ik met je op wandelde was ik bang om wat ik had gedaan maar je bent gewoon een held!

First time that I took the 6.3 on the 45. Combi worked ok.

Geslaagde middag op The Brace. Het kan verkeren, maandag sinds vele jaren weer op de Grevelingen bij Ouddorp, vandaag eveneens sinds vele jaren weer naar de Brace. Is me prima bevallen, ik dreigde vast te roesten op Horst.

Sta in de ranking weer onderaan, maar dat kan niet anders want zij zijn groot en ik is klein. Ik moet het ze nog zien doen als ze ook 75 zijn. 

Zo is het maar net, John!!! Topper!!!

Onvoorstelbaar dapper dat je dit op jouw leeftijd nog doet en kan John! Big respect!

Bedankt mannen, altijd fijn om deze complimenten in ontvangst te mogen nemen.

Mooie sessie mischien wel snelste Pr sessie ,maar laatste 3 runs staan er niet op ,gps liep vast , toch nog blij dat dit is gelukt !

volgende keer maar 2 gpsjes mee. supperdagje !!

WINDSURFLAND