gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Leon Dirks34.94
2Nikaj Droop34.51
3Sander van Huizen34.36
4Jeroen Jacobs33.76
5Rob Buis33.59
6Edwin Littooij33.54
7Marco Lambers33.47
8Stijn Pontfoort32.63
9Jeroen Steenaard32.55
10Harry Westhoeve31.68
11Ferry Saber30.88
12Theo Haarsma29.68

Waar te varen met deze windrichting. Toch maar naar ODH getogen wetende dat de hoek wel wat ruim zou zijn. Dat was hij dus ook. :-(

1 run langs de dam maar veel te ruim voor mij. Vervolgens een hele tour over de Grevelingen gemaakt, op zoek naar een vlak stukje, tot ver achter Hompelvoet maar het was over het algemeen één grote klotsbak.

Uiteindelijk wel een plekje midden op het meer gevonden waar de wind gunstig op de golfrichting stond. Jammer dat het beste er al wel af was bij mij en controle houden een dingetje werd anders had er nog wel een avg van 2 of 3 km/h meer ingezeten.

Lastig te zien vanaf de kant. Toch maar gekozen voor veilig met 107 en 7.1m. Nadat de wind een tikje draaide was het goed te doen langs het laatste deel van het dammetje. De vlagen kwamen niet altijd zo hard door als gewenst. Wel weer lekker gevaren en het was gezellig. Gelukkig zat er vandaag ook weer een "Lucky Run" tussen!

De hoek was aan de ruime kant vandaag en de wind was nogal vlagerig. Maar niet geklaagd, mooi kunnen oefenen met ruime runs al stond ik daarvoor net te weinig gepowerd. Maar voor halve wind door de chop scheuren was de 7.1 meer dan genoeg. Al met al was het een gezellig surfdagje met Ferry, Nico en Paulus. Jammer dat Marcel zo'n pech had met zijn vin.

lekkere sessie met aan het begin overdwars door de mega chop en toen de wind iets draaide konden we wat runs maken (mis mijn snelste run overigens)

heerlijk! lekker varen met Stijn en Edwin, toch maar de 54 genomen en heerlijk gevaren. eens kijken wie de beste tijden heeft ;) 

Eindelijk weer gevaren!! Heerlijk ondanks de kwallen. (niet jullie hoor :-))

Evening session. Started at Ouddorp haven, rounded Hompelvoet. Good winds altough in the evening a bit less.

STARBOARD