gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Leon Dirks37.23
2Dirk Hacha36.77
3Tim Aerts34.35
4Marco Bal33.61
5Patrick de Jongh32.91
6Paul Van De Perre32.09
7Tim Aerts30.72
8Frank Vanderhaeghen30.4
9Frank Vanderhaeghen29.39

Het meeste met de falcon 89, hotrod 31 en 7.0 gevaren. Ook nog even het speedboardje gepakt maar de wind werd toen al snel minder.

Niet veel gevaren, niets aan sport gedaan en dus protesten van het lichaam. Moe en geen kracht en dan ook geen lef om die run eens goed in te zetten. Die plukken wier vond ik ook niet zo prettig om te zien liggen. 1x een pluk gepakt en de afremming is niet prettig. 

Was het wel leuk, jazeker! Heerlijk rustig met 4 man, Leon legde nog een mooie alpha neer en Dirk is wel de dagwinnaar... je gaat hard man!

Wind begon te zuidelijk, dat was ook bekend maar draaide gelukkig en ik kreeg wat meer vertrouwen, de beste wind was toen wel weg maar prima, ook nog een paar gijpjes gemaakt, ontbreken van kracht is dan wel erg nadelig.

Op naar een volgende sessie.

Gedeelte met Falcon136

1: this is my best speed this year. Can you imagine the ammount of wind I got...

2 : the fin was a Sonntag SL-PRO PROTO 42 cm

3 : speed on display max was 66.4 km/hr. But 65.88 is still damn fast for a 81 cm wide

4 : never sell a medium slalomboard in a week where wind is predicted

deel 1, ruim en te technisch voor bibie

deel 2, toch iets minder wind, maar nu makkelijker voor mij langs den dam

Hopla bis! 2de dinsdag droomsessie op rij. Zelfde set, deze keer op Herkingen, deze keer set PR op Avg en Run. Wat een set!

Wind stond (soms te) ruim, soms wat leeglopers. Maar wanneer je op het juiste moment de vlaag kreeg, was het gaan met die banaan, volledig langs het dammetje.

Wel vrij vermoeiend surfen met de tricky aanloop in de chop, was altijd een belevenis. Wel zo goed als altijd vrije baan, want (verbazingwekkend) meestal geen 5 man op het water.

Marco, knappe snelheden met die grote set!

En Leon was niet te volgen op de kleine ;-)

FINISH