gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Leon Dirks41.57
2Marcel Braas40.26
3Jeroen Jacobs38.83
4Gerwin Slingerland37.98
5Sander Wiltschut37.44
6Hans Kreisel29.84
7Fred van den Berg27.93

Door de snel draaiende wind te weing tijd om de laatste 2 runs weg te werken. 

Vanmorgen voor de tweede keer op een speedboard gestaan!

Wat geweldig om te doen.

mn 45 jp was voor mij net te klein met deze wind ik had mn 50 moeten pakken maar toch wel een paar runs kunnen maken.

Bedankt Gerwin Slingerland dat je me hebt overgehaald!

TEN EERSTE  : Jeroen ik heb je zien crashen stond zelft te ver weg heb je dan ook niet meer gesproken en hoop dat het goed met je gaat. TEN TWEEDE : leon jij bent het hele jaar al dik in orde maar in deze omstandigheden een pr varen GROTE KLASSE MAN. TEN DERDE : MANNEN HOU DE NAAM FRED VD BERGIN DE GATEN voor de tweede x op een speedboard en vandaag 1e x op de 45 en dan direct een  1sec max van 79 ruim op de teller avg stelde niets voor maar als hij het spelletje door krijgt word dit een vast 80 + avg man. je staat er keurig op fredje en met  110 kg schoon aan de haak komt het dik in orde met jou. TEN VIERDE : Hans eerder uitt je nest komen en puck een drain geven ha ha. TEN VIJFDE : DAN ONZE SANDER WILSCHUT uit limburggggg ziet er prima uit manwat je doet. TE ZESDE:  mijzelf eerlijk ?? kom nog steeds niet op gang zou ik te oud worden ?? te druk ?? ben tegenwoordig al blij met 70 avg waar ik een jaar geleden nog met 80 avg ruim thuis kwam . maak steeds de verkeerde keuzes maar het speeden is zoooooo leuk ik blijf proberen en hopelijk komt het weer een keer op orde. mannen was gezellig .

te ruim......

steeds upwind lopen varen was niet mogelijk, 

tribal  asy deed het goed ! 19.5 was iets aan de kleine kant, zeker nu de baan te ruim was. jammer, volgende keer beter.

 

Rondje Ouddorp, gewoon aanwezig om de set aan 't lopen te krijgen. Iedere kans moet benut worden om de 5.1 te varen dus alweer een stapje verder. Het gevoel en de balans is nu aanwezig, hopelijk volgende keer langer wind uit de juiste richting en liefst ook nog een paar knoopjes erbij!

Grtz. Sander.

For the stats. Only made 2runs before the wind shifted.

P7