gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Johan Huitema38.28
2Patrick Van Hoof36.46
3Peter van Dijk36.07
4Tom De Pauw35.54
5Dirk Hacha35.29
6Marco Lambers34.69
7Tim Aerts34.55
8Johan Gelauff34.33
9Dirk Hacha34.17
10Marco Bal33.36
11Frank Vanderhaeghen32.35
12Sipke Bijlsma31.2
13Koen Cooman30.63
14Kenneth Kolsteren30.61
15Jan Heynen29.08

Heerlijk ochtendje op Herkingen met Stijn. oke.. wel vroeg op staan, want om 8u was ik de eerste, maar dan had je ook wat. 6.2 met W54 bleek toch te klein, daarom 107 met 7.0 opgetuigd. Eindelijk de gps6 lekker kunnen testen.

wat een vin zeg, heel erg blij mee. jammer dat de wind wat inzakte, want het kon nog wel wat harder.

Maar een paar runs gemaakt , kwam wat later aan , daardoor gemiddelde niet echt boeiend....wel weer eens een keer mijn max GPS verbeterd naar 62,39 volle bak over de chop met rechtsvoor..best scary.

Wel een goed windje (5-6 bft) en de kou (13 graden) was ook nog prima te doen.

ws de laatste van het jaar maar hoop op nog wat dagen :-)

Zo lekker temperatuurtje vandaag! Maar net weer wat te weinig wind voor een beetje goede snelheden. We moeten wat te klagen hebbenook:)

En die afstand 147km, dat klopt volgens mij niet helemaal maargoed.

Lekker dagje met Peter en Boris. Vooral de lange rakken naar de overkant waren uitdagend maar leerzaam. De Rocket+ is daar echt de baas, de 3s 106 moest flink bijgetrimd worden en dan nog ging ie niet zo makkelijke over de  chop als de R+. En ruim 82 km afgelegd wat best aardig is voor december.

Super weer zo in December! Maar net niet genoeg wind voor mooie snelheden. ( we moeten wat te zeiken hebben ook)

Meeste km met RRD X-fire 114, hoogste snelheden PATRIK 100

Sessie 46: De temperatuur was prima, en dat voor twee december. De eerste paar uur was de wind op rantsoen daarna nog een paar vlagen gehad. Blessure is achter de rug, we kunnen weer een vollebak aan. Herkingen was gezellig met veel bekenden..! :-)

Eindelijk nog 'ns op het water, veel te veel en veel te hard gewerkt dit jaar en daardoor te weinig kunnen surfen.  Enfin, we gaan ni neuten, t was de max en super leuk, laat zo de winter maar komen ;-)

Vroeg richting Herkingen vandaag, omdat de meeste wind (bij de voorspelling gisteren) voor de middag zou zijn. In het begin waren de snelste runs naar buiten. Runs naar buiten deed volgens mij verder niemand. :-)

Toen ik ermee wilde kappen trok de wind weer aan, dus toch nog even doorgevaren. Daardoor net de 100km aangetikt.

Uiteindelijk waren toen de runs naar binnen sneller.

Vandaag was de 2de keer op de iSonic 107 en eerste keer in combi met Reflex 6 7.0. Van de zomer in Frankrijk voor een prikkie de Aquaris 34 op de kop getikt. Vandaag er voor de eerste keer gevaren. Ben er heel blij mee, vaart super.

Tot slot ben ik heel tevreden dat ik de iS107 vandaag 2x over de 70 gekregen hebt. :-)

Met andere woorden, lekker daggie.

weer een gezellig dagje

Enige doel voor december: zo snel mogelijk een +45 alpha draaien, zodat ik de evaluated ranking kon binnnenhalen. Hopelijk is deze snel genoeg, maar ik ken ook dat verhaal van de beer en zijn vel ;-)

Omdat de wind in de voormiddag niet echt doorkwam, was de XF114 het juiste board. Niet echt druk en wind net west genoeg om langs het dammetje te kunnen opkruisen. Puur amusement :-)

Na een nodige pauze om wat energie te tanken, terug het water op met de XF114, maar de wind was toegenomen, daarom nog ff de XF98 gepakt (zie aparte posting). 

Was weer een absoluut topdagje, afgesloten met de teammates en een pint in De Bolbaken om het goede leven te vieren (volgend jaar nog meer tijd om te surfen :-) )

 

Sessie 2 van de dag: bij iets toegenomen wind nog voor een rakje of 6-7 de RRD XF98 gepakt tot alle jus uit de armen was. Iets comfortabeler en sneller dan de XF114. Mooie afsluiter (op het water).

Zo wat vanalles aan en uit voor mij, en toch heerlijk dagje

nice slalom session wit my favorite combo, the Falcon 115,Duotone Warp 7,0 an de the Sonntag Pro 37

great atmosphere on the water, nice mile and 500m

Ochtendsessie voor t werk. Vriendjes worden met de PD 115

Super weer zo in December! Maar net niet genoeg wind voor mooie snelheden. ( we moeten wat te zeiken hebben ook)

weer een gezellig dagje

Super weer zo in December! Maar net niet genoeg wind voor mooie snelheden. ( we moeten wat te zeiken hebben ook)

STARBOARD