gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rolf de Ruiter33.8
2Jan Hattuma32.51
3Rob Allersma31.36
4Pieter Rietveld29.89
5Werner Roeers28.96
6John Overmeer28.61
7Frank Heinen26.15
8Paco Dor24.96
9Marcel Mulder24.4
10Nicole Skodda22.59

Eerste sessie voor 2019, als eesrte op het water @horst. matig windje wel even lekker kunnen planeren. Gezien ik op het moment zelf geen zeilen meer heb in afwachting van de nieuwe de Loft oxygen van mijn zoon maar gebruikt. was prima met een flauw zonnetje erbij en gezelligheid aan de kant.  Nu op naar de familie verplichtingen.

 

 

Eerste sessie van het jaar is een feit! Gezellig met de clanners, bedankt voor de oliebol, Arjen en de choco + wat foto's, Frank! 

Kop is er weer af voor hopelijk een wat windrijker 2019.In begin was het niets, eind van de middag kwam de wind toch nog wat door. Beetje link met rechte skeg 32 en weinig water in de sloot.

1e sessie van het jaar , toch nog een beetje wind gehad maar stond eigenlijk wel een maatje te klein en ook iets te vroeg het water af en daardoor de beste vlagen gemist...

Super Start in 2019 in Horst.
Nice to see the "old" friends in new Year.
Wishing everybody a good Season with many PR's!

8.6/71/30 MUF Weed is not the favourite choice for Top Speed but for not walking through the half Wolderwijd ;-)

Zo...de kop is er af, de eerste sessie van het jaar was echt weer een Horst sessie met tegenvallende wind. Veel gedobberd omdat de 6,3 te klein was om tussendoor te kunnen planeren.

Het leek een waardeloze sessie zonder wind te worden maar om 16.00 ging het steeds wat beter waaien. Toch een lekker 1e sessie van het jaar:) de nieuwe 7.9 werkt fantastisch!

Zo, de kop is eraf. De wind zat in de staart van de middag. Was nog even lekker, na al het gedobber eerder op de middag

Happy new Year !!!!! Lekker warm was het ...

Was even wat gepuzzel om de track goed te krijgen, omdat ik de GPS was vergeten uit te zetten. Bij deze alsnog de resultaten van deze eerste surfdag van het jaar. Was zo slap als een vaatdoek en dat is ook wel terug te zien in de snelheden, maar de eerste sessie van het jaar is weer binnen.

Super Start in 2019 in Horst.
Nice to see the "old" friends in new Year.
Wishing everybody a good Season with many PR's!

8.6/71/30 MUF Weed is not the favourite choice for Top Speed but for not walking through the half Wolderwijd ;-)

KA