gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ron Koldeweid43.33
2Johnny Tuijn41.43
3Edwin Roestenburg41.08
4Tjitse Spitse40.26
5Marcel Braas39.78
6Gerard Verbree38.15
7Tjerk Baan Hofman37.21

Wat een rare wind, eerst bijna weg en meer 7.0 windje en daarna weer wel wind, maar op de plek waar je de harde vlaag wil hebben in de curve in je run kreeg ik de vlaag niet mee,windvlagen waren erg plaatselijk en had weinig geluk met de vlagen in mijn runs, maar al met al lekker gevaren, was gezellig, Marcel bedankt voor het varen en boottaxie Ron ook bedankt

Vroeg uit de veren en op naar Da  Curve. Rond 9.10 kwam ik bij de loods aan en Siem, de vader van Peter, had de boot al klaargezet. Top! :-) Rond 10.05 vertrokken we en kwamen mooi op tijd.aan. Ik had 2 setjes mee en allebei opgetuigd. Tegen de verwachting in nam de wind fors af, zelfs met 7.0 en W54 kon ik niet in planee komen. Maar opeens was de wind er en ook niet zo gering. Ik stapte meteen op, het water was supervlak door de windstilte ervoor. Helaas kreeg ik een rare vlaag oid en ik ging met 75 vol onderuit. Gelukkig geen ernstige schade aan materiaal en lijf, alleen zere ribben. Daarom het voor deze keer wat rustiger aan gedaan.. =)

Eerste keer op Da Curve en lang naar uitgekeken....vrije tijd, getijde en windraam...alles moet kloppen.In het begin was het een beetje onrustig water maar daarna als een tapijt . Wind was wat laat maar kwam daarna mooi door en heerlijk gevaren. Snelheid zou wat omhoog kunnen maar dat was vandaag bijzaak. Bij deze veel dank aan het wad team voor de behulpzaamheid !!

Hopenlijk tot de volgende ;-)

Eerste keer op Da Curve. Fantastisch voorbereid door Geer en onder escorte van het wad team naar de locatie, super sympathiek! Da Curve is een hele mooie spot en we hebben genoten. Mooie afronding met Tjerk in Hoorn, super gezellig allemaal en top spot dus..

Mooi dagje! jammergenoeg liep de set niet lekker met de vinnen die ik bij me had...

6.3 op 44 cm beviel niet zo.. andere mast beviel niet zo, mezelf beviel niet zo....

maar het ergste was KRAMP !! in beide benen hemstrings ! waardeloos kon niks

nog nooit gehad, hoop dat het eenmalig is, ik vond het nog link met waterstarten, ik dacht straks verzuip ik nog !!

AVANTI