gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Kees Heuvelman28.44
2Pieter Rietveld26.09
3Theo Haarsma24.03
4Andres Baas23.84
5Elise Baas9.82

Helaas net te weinig wind om er een leuke sessie van te maken. Aan de windmetingen te zien, lijkt de wind toch nog wat te zijn toegenomen nadat ik de handdoek maar in de ring had gegooid. Bovendien ook nog de Rhino 37 op een steen getikt dus er zijn betere sessie geweest dit jaar. Desalniettemin toch weer even geplaneerd in het zonnetje.

Blij dat ik niet gegaan ben....

Sessie 50 van dit jaar. Mooie nieuwe spot op mijn lijst. Vlak water en erg rustig. Veel potentie met ZO maar vandaag was het te vlagerig en erg minimaaal. Maar ook heerlijk weer, dat maakte een hoop gemiste wind goed. De 38 cm wiervin was tijdens de vele dobbermomenten te lang, zeker richting Uli's. Daarom op gegeven moment maar wat afgezakt richting Bad Hoophuizen.

Samen met Pieter genoten van het mooie weer.

Nog even een heerlijke dag om met de kids te surfen.

Nu met Gaastra Slalom CS 1 4.4... er waren wat moppers dat dit zeil zwaarder is dan de Vandal Enemy 4.2... maar dit is niet zo... Ging uiteindelijk prima. Heerlijk gespeeld met Rowin.. zowel op het water als op het land.

Middagje met de kids. Na de voetbal van Rowin op naar het zonnige Polsmaten. Spullen van de kids opgetuigd en ze op het water gezet... ze deden het prachtig samen. Ook zelf nog even opgetuigd. Gekozen voor de 9.6.  Eerst met 47 hurricane maar daarme raakte ik de grond. Helemaal terug gelopen en de Lessacher er onder gezet.. Vaart een stukkie lomper maar absoluut niet gek.. Toch nog enkele heerlijke rakjes kunnen planneren. 

GUNSAILS