gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hugo Hekkenberg31.28
2Edwin Beekman29.49
3Henning ter Horst29.14
4David van den Toorn28.89
5Ronald Beekman27.03
6Erwin Coster25.37
7Bertus Baas22.35
8Famke de Wit19.43

Eerst uitelkaar getrokken door mijn 7.1. Vervolgens nog even lekker gevaren met mijn 5.7. Helaas weer langzamer dan mijn broer ;-)

Gezellig samen met mattie het water op. Wind nam in het begin wat af. Zelfs nog even met de 7m op de 140 gestaan, ging nog best ok. Later kwam de wind nog goed terug :)

Was weer ff geleden en kon mattie voor geen meter bijhouden, ok had ook iets te klein opgetuigd, laatste paar rakken ging de wind weer aan, lekker in de motregen, buienradar zegt dat het droog was :)

Samen met m'n broertje kunnen scheuren :-)

Eerst op m'n falcon, maar deze hield ik niet op het water en omdat ik te lui was om wederom een setje ernaast te leggen, ben ik alleen gewisseld van board. (eerste keer deze combi)

Even wennen, maar ging wel ok

Even snel water op van 12.30-14.30. 6,6 prima te houden maar board beetje te groot voor de golven :-(

Maar was wel weer even lekker. 

Mooie sessie met een flinke golfslag door de ZZW windrichting. Minder wind dan gisteren dus groter zeil op.Na een uurtje werd het mij te lastig en heb ik m'n waveset met 5.6 erbij gepakt op de fiets op en neer naar huis. Nog heerlijk wat rakjes en gijpjes gemaakt. 

Rare sessie. Eerst een stuk lekker op kunnen kruisen iets under powerd maar ook wel weer eens lekker. Ik kon ineens lekker geipen en overstag met 99l. En vooral dat laatste vond ik wel opmerkelijk. Maar al snel kakte die in dus semi planerend en dobberend terug gegaan.
Toen bood Hugo zijn 115? aan, daar 1 rak lekker mee gevaren maar die was al weer snel te groot. Weer terug gewisseld maar nog steeds overpowerd maar dan weer wel veel spinouts. Dus uiteindelijk de sonntag 37 er onder (ja 37 is te groot maar het werkte wel beter :S)
Owja het regende de hele tijd maar was wel erg gezellig op de kant.

Gezellig samen met mattie het water op. Wind nam in het begin wat af. Zelfs nog even met de 7m op de 140 gestaan, ging nog best ok. Later kwam de wind nog goed terug :)

KA