Gps-speedsurfing
Al jaren betaal ik voor een licentie bij de N.S.W.O. die eerder het NK organiseerden.
Is deze licentie nog steeds goed om deel te nemen aan het NK Speed?
Die licentie is niet geldig.
Je dient een licentie van het KNWV te hebben. Daarvoor dien je ook nog aangesloten te zijn bij een bij het KNWV aangesloten vereniging.
Kijk voor meer info op www.wedstrijdsurfen.nl
Gek, je kunt nog steeds die licentie aanvragen en op de site staat nog steeds dat zij verantwoordelijk zijn voor het organiseren van alle officiele speedsurfwedstrijden in Nederland.
De site www.wedstrijdsurfen.nl lijkt mij niet geheel actueel.
Er staat bv dat je voor 20 april moet inschreven voor het NK speed 2008!
Lijkt dat je door steeds meer hoepels moet springen om een wedstrijdje mee te varen.
Ik haak maar definitief af voor het NK Speed dit jaar.
Dit staat nog op de N.S.W.O. site.

De NSWO houdt zich bezig met het organiseren en het coördineren van het speedsurfen in Nederland.
Onder de activiteiten van de NSWO valt in ieder geval het organiseren van  speedsurfwedstrijden, het bijhouden van de officiële Nederlandse ranglijsten, het uitvoeren van toezicht op wijze waarop de tijdwaarneming bij wedstrijden is verzorgd, het ratificeren van gevaren Nederlandse records en het uitgeven van startlicenties met bijbehorende zeilnummers. Hierdoor wordt het organiseren van officiële recordpogingen en wedstrijden makkelijker en goedkoper dan tot nu toe.

De Nederlandse Speed Windsurf Organisatie is de Nederlandse Nationale Klasse organisatie aangewezen door de International Speed Windsurfing Class (ISWC). Daarnaast is de NSWO de Nederlandse vertegenwoordiger binnen de International Speedsurfing Association (ISA).  De reglementen die de ISA en de ISWC hebben opgesteld betreffende het organiseren van wedstrijden, het meten van snelheden en het ratificeren van tijden zijn dan ook van toepassing. De NSWO beschikt over officiële door de ISA en ISWC erkende Timekeepers.

Bedankt voor de tip over de site van www.wedstrijdsurfen.nl . Ik zal het eens nalopen en updaten.
Over de site van de NSWO kan ik verder niets zeggen. Ik zal iig even een mailtje naar ze toesturen.
WINDSURFLAND