gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Alex van der Meer41.15
2Nikaj Droop39.8
3Niek Huisman38.66
4Leon Dirks38.31
5Dirk Hacha37.76
6Paul Van De Perre37.29
7Patrick Driesen35.3
8Pat Erauw34.13

Wind was een beetje te haaks en iets minder dan verwacht. Kon er geen 10 sec in passen dus veel verschil tussen de runs en de 2 secs. Toch best naar de zin gehad.  Jammer dat ik al bijtijds weg moest.

Beetje wennen aan deze combo. Wel lekker gevaren, jammer dat ik weg moest...

TOP:)

Toen ik begon leek het een teleurstelling te zijn, wind zakte net wat in en bijna iedereen ging weg. Na een uurtje kwam de wind terug uit een wat betere richting en met de hele kom voor Alex en mij heerlijk gevaren!

Hopelijk volgende keer nog wat meer wind en wat ruimer en dan nog sneller:)

Aangename sessie op OH.

Eerst de 6.3 opgetuigd.Maar Nikaj en Paul konden met 40kn results staven dat 5.6 meer dan genoeg was. Dus rond 12.00h met 5.6 het water op. Shit, op dat moment besloot de wind om een tandje minder te steken. Positieve daaraan was dat mijn sessie daardoor een pak langer werd. Rond 14.30h met compleet verzuurde armen, voldaan het water af. Dat Niek een tijdje later kwam zeggen dat de vlagen weer harder werden, kon de pret niet onderdrukken (en toegegeven, een vloekje ook niet ;-)

Laat begonnen, net toen Alex en Niek van het water kwamen. Had de spot dus helemaal voor mezelf, lekker handig, zo kon ik niemand voor de voeten varen ;-), maar helaas kon ik ook niemands juiste traject afkijken om echt op snelheid te kunnen komen. Heb het minispul (trouwens leuk om nog eens op te varen, is zo lekker handzaam bij het over de dijk dragen) niet over de 67 gekregen, hoe ik ook mijn best deed :-(. Waarschijnlijk zat ik toch wat in een wind-lull, want mokervlagen waren er niet echt bij. In het donker half-teruggestapt half-wavend op de Missile XS. Weer eens buitengeweest na 2 weken intensief kantoorwerk, was dringend tijd maar de spieren en de tikker waren niet helemaal akkoord.

  

Heerlijk gevaren, lekker rustig,

Eerst 72 avg met de speed 54 en later even de 45 gepakt, die ging nog harder :) 

Niek een PR.

Heerlijk gevaren, lekker rustig,

Eerst 72 avg met de speed 54 en later even de 45 gepakt, die ging nog harder :) 

Niek een PR.

STARBOARD