gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gijs van Driel33.87
2Adam Bakker33.02
3Edwin Roestenburg32.77
4Gerard Verbree31.84
5Karel Abel31.35
6Tjerk Baan Hofman31.17
7Karel Abel30.75
8Roy de Vries27.27

Voornamelijk slalom- en jumpsessie bij de boulevard. Had maar een klein uurtje om te varen en mooie hoge golven in de geul. Geen snelheidsrecords, wel een hoogte record!

Voorspelde wind bleef uit, gisteren te groot opgetuigd, vandaag te klein.. Gelukkig was het wel gezellig met Gerard en Tjerk! Gerard bedankt dat je me thuis wilde brengen :-)

Aangekomen was de wind hard en volop schuimkoppen, 48 speed klaargemaakt met een 5.4. Eerste rak richting de vaargeul wind compleet weg. Helemaal teruggelopen en alles omgetuigd naar een 53 speed met 6.4. Wind kwam daarna vrij vlagerig terug en met westen wind ook veel chop dus downruns waren moeilijk of het poppetje swas nog niet niet goed genoeg..........wel lekker gevaren en dit soort sessies zijn ook leerzaam.

wind viel tegen, bij aankomst itt gister geen schuimkoppen, toch choppy. Toch opgetuigd en gaan varen. Meer bedoeld als testcase van de 25 cm Lessacher vin tov de mXr 22 cm. Ondanks de mindere wind durfde ik nog niet met de lessacher vin ruim te gaan. Het is me nu duidelijk dat de lessacher vin te groot voor mij is, want na de vin wissel, terwijl de wind flink was aangetrokken en meer west was geworden, met de mXr wel ruim durfen gaan. Desondanks geen toptijden, zelfs niet voor mij maar toch weer een dag gesurfd en duidelijkheid over de vin gekregen. Het lag dus niet aan mijn skills.

even ee uurtje buiten gespeeld. Bedankt piet voor het lenen van je horloge en voor het opsturen van het file :) ga maar een check list maken wat mee te nemen tijdens het surfen. is na 31 jaar nog steeds nodig in mijn geval :(

data vlg GW52 . verschillen ca 1km hoger dan data Canmore

Voorspelde wind bleef uit, gisteren te groot opgetuigd, vandaag te klein.. Gelukkig was het wel gezellig met Gerard en Tjerk! Gerard bedankt dat je me thuis wilde brengen :-)

KA