gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Dennis De Pauw37.3
2Ralf Ewers36.37
3Pat Erauw33.81
4Frank Baksteen32.96
5Patrick de Jongh32.71
6Patrick de Jongh32.46
7Joren Boons31.74
8Patrick Driesen31.29
9Theo Haarsma26.88

Een vinnentestdag op Herkingen. Sting36, Venom38, Deboichet UW36 en ene Drake carbon 36 van Patrick. Die laatste leek het meeste qua gedrag op de Sting. De Sting is mijn vin voor deze plank, de rest werkt gewoon niet. Gelukkig aan het einde nog 60+ runs gemaakt maar dat lukte met de 7.9 GS-r helemaal niet.

Toch nog wel tevreden met dit resultaat. Het was weer gezellig met Patrick en Theo en vlak voordat ik stopte nog een stuk of 5 zuiderburen.

De spullen druipen uit, buiten regent het en ondertussen heb ik een pils binnen handbereik. Nog wat vroeg maar wel verdiend want voor mij was het recorddag. Zowel de 10 sec. gemiddeld als de 2 sec. max. En op display zelfs ruim 54 per uur. Dat belooft nog wat voor de rest van het jaar. Ik droom al van de 60.

De wind kwam heerlijk door en de hoek was goed. Zo'n dag dat het  klopt. Nog een runnetje erbij en ik was boven de 50 gem. gekomen. Maar het lijf zei: "Stop."

Het was gezellig met Patrick en Frank en later ook Pat. Volgend weekend weer heren! Morgen pas ik, dan is het aan de echte kanonnen.

Nice warm-up for tomorrow ;-)

First, I was on 7.0m and 31cm, but this set felt heavy and their was a big gap in my sail.

Changed down to 6.2, this felt much smooter.

 

The alpha@500m is done with the 7m (topspeed was 68 with this sail).

 

Nice to meet Ralf.

First time with my new P7 sail. Feels superlight and superfast. Very happy so far.

Heerlijke sessie voor mij. Klopte allemaal en de isonic liep lekker!

GT31 post/ post ook de suunto ambit3 S ter vergelijking.

Ambit 3S post.

Tof dagje herkingen! Niet druk maar toch veel buddies!
 

Suunto post

3e in Herkingen !! Dat overkomt me anders nooit. Wel langer doorgevaren dan de anderen, die naar verjaarfeestjes moesten of zich wilden sparen voor The Big One morgen.

Heel de dag op de Falcon Speed gestaan. Nou ja, het eerste uur er regelmatig ook eens naast en achter gezwommen, en onmiddellijk met kramp in de armen, na 2 weken intens kantoorwerk. Begonnen met de 6.3, die vandaag zwaar aanvoelde, anderen hadden daar ook last van, dus zal wel niet aan het zeil op zich gelegen hebben. Eerder de vlagerigheid die maakte dat je veel windgaten moest opvangen met de armen, het niet in plané raken wegens te schrale wind, de dikke grip van de grote X9 giek + handschoenen. Ik raakte maar niet over de 59... daar kon ik toch niet mee thuis komen. 

Na een restje muesli en heerlijke erwtensoep van mijn liefste, de 5.2 er nog op gezet, en door coach Dennis er weer op gestuurd, en zo bij toch wel aanwakkerende wind en doorlopend prikregen meermaals flink over de 60 gegaan. De alpha is niet zo indrukwekkend, maar de windrichting toen was al lang niet meer haaks, maar zo ruim dat de strip vervuild raakte met een lichte rolling chop. Traditiegetrouw eraf even nadat de straatverlichting werd ontstoken.

Ik denk dat ik dit jaar maar es op een jaar-average mik van 60+, goed op weg alvast ;-).

AHA ! Vince is back !

TRIBAL