gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rob Allersma32.4
2Willem Jan Heutink31.79
3Harald de Rooij30.5
4Patrick Nachtegeller29.93
5Mark Baakman29.78
6Jan Hattuma29.39
7Michael Nachtegeller29.02
8Kees Jaket28.15
9Pieter Rietveld27.69
10Frank Heinen27.25
11Douwe Jan Pel23.36

Vanmorgen een 5 km lange hardloopwedstrijd gedaan en daarna gaan surfen. Weinig energie maar het ging lekker!

Toch nog leuke wind gekregen voor groot spul.Setje was vandaag spot on, de Rhino 37 had vandaag precies de goeie lift ( leer de vin steeds beter kennen ).Al de Z vinnen hadden vandaag het nakijken. max 64.8, mag nu wel wat warmer worden.

Wisselende omstandigheden, met de 8,6 mezelf overschat. Maatje kleiner was beter geweest. Maar........het was weer een surfdag met volop gezelligheid.

Vanaf 1600 een frisse neus gehaald en lekker wat rakjes gevaren.

Begonnen met de GT2 8,4 maar daar kan ik geen vriendjes mee worden, met de 7,8 ging het beter.

Geweldige surfmiddag, weinig regen, mooie wind. Had wel wat moeite de combi snel te krijgen. 

Rob, goed gevaren !!

R.I.P Ka 8.9......:(

Cambers wilden slecht roteren, zeil voelde enorm zwaar aan, maar alles leek goed te staan. Helaas bleek een band in de mastslurf overleden, en eea intern gescheurd. Ach, 2012 met behoorlijk wat kms.... 

Verder wel heerlijk gevaren. Beetje runnetjes achter de dam. Helaas waren er daar weer een paar met een brief voor hun moeder.... Die gele skippyballen zie je natuurlijk ook gemakkelijk over t hoofd.

Verder best nog lekker weer, prima NW windje, lekker wat kms, gezellige middag!

Ja die kiters wilden ook nog niet eens aan de kant gaan, zelfs al had je voorrang

Oranje boven olee. Toch nog even varen vandaag. 17u het water op en tot net na 19u wat heen en weer naar Harderwijk kunnen kachelen. Zo pak je al snel nog even 60km :-). De wind was nog net voldoende om lekker halve wind te kunnen varen. Downwind was niks.

Blij met mn "nieuwe" PD 100! Jep, terug weer eens back @Patrik :-) . Voelt een stuk compacter/kleiner dan de JP (wat ie ook is wel met 64 tov 66cm en 100 tov 108ltr). Door de smallere OFO ook minder kracht op het achterste been wat met lange rakken voor mij een stuk comfortabeler is. Board loopt goed los wat de lichtvoetigheid ook benadrukt. Ik hou wel van de fladderende gevoel :-). En hij past qua vaargevoel en maat ook uitstekend naast de Falcon 89.

lekker kunnen varen op koningsdag met toch een lekkere wind.

Bij aankomst stond er niks,maar toen ging de windkraan gelukkig open.

Wind was krap voor mijn grote set, had misschien nog wel wat meer eruit kunnen halen. Ondanks de kou wel lekker gevaren.

Na het varen met Mark nog even bij Snackbarry gegeten, was gezellig!

ps. Mooi spul die nieuwe JP's Mark!

Mooie Koningsdag , bij aankomst was het helemaal niks maar na een tijdje kwam de wind toch opzetten.

Nog even heerlijk kunnen varen op m'n JP 71 met de EVO7 8.6 eerst met de Vmax en later toch weer overgestap op de Tribal 39 en die laatse voelde helemaal vertrouwd en gingen de tijden ook omhoog en kreeg ik de trim ook weer beter board , zeil , vin en houding.

En het board zweeft over de chop heen en over de golven in het midden ging aan het einde steeds beter en door ook m'n tijden gezet.

Helemaal goed deze combi dat gaat goed komen.

Nu hopen dat de JP 62 snel getest kan worden ;-))

Leuk dat Michael ook nog even de JP 71 met 8,6 heeft gelest en ook zeer te spreken was over de nieuwe JP 71 ;-)))

Vandaag mijn evo 8 gedoopt in het oranje bitter van strand horst. Wat een geweldige kleur is de nieuwe evo 8. Daar word je gewoon al vrolijk van zonder te hoeven varen. Temperatuur was echt beneden peil, heb nog blauwe vingers. Miste de downhaul volledig, waardoor er geen snelheid uit kwam bij mij. Later toen de wind weg viel downhaul gegeven en de snelheid was beter. Maar kon uiteindelijk niets meer goed maken. 

Mark bedankt voor het varen op je nieuwe materiaal. Het is absoluut het mooiste board van 2016 en het vaart ook nog eens tegek.

NEILPRYDE