gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Stefan Brouwers34.89
2Wouter van Hilst34.46
3Halewijn Vermeulen33.94
4Remco Heida 31.41
5Mark Dingerdis26.47

Blerk, niet lekker, misselijk het water af, jammer van de mooie wind...

vanmorge wiskunde tentamen gemaakt en daarna meteen naar het amstelmeer gereden. mijn 6,9 lag bij de reparateur dus meteen maar 6,1 er op gezet. achteraf was dit meteen al de goeie keuze en nam de wind alleen maar toen. helaas schoot een van de schroeven los van mijn voetband. verder heerlijk gevaren.

afterwork session..... i think this is the first time i used this combo. That's probably why i don't have a proper fin for this, but the 34 worked fine.

It wasn't a flat water (speed)session, but a bumpy chopkilling one. Had a lot of fun and the speeds are okay for these conditions.

Wauw wat een dag! Ik was wat later begonnen, omdat ik wist dat de wind wat later zou toenemen en omdat mijn surfmaatje Wout later zou komen. Ik ging om 16 uur het water op en na 20 uur waren er klaar mee.

De richting was niet ideaal, de wind vlagerig, en er stond dikke chop, maar des te gaver en trots op het resultaat! Hell Yeah!

 

 

Dit was een sessie met flinke chop maar ook goeie power. M'n board liep heerlijk gecontroleerd, vooral door de golven. Na een klein beetje tuning en een vin wissel, kon ik een paar lekkere runs neerzetten. 

FINISH