gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rob Allersma33.63
2Edwin Roestenburg33.08
3Eric Kamminga32.44
4Hans Kleingeld32.43
5Eric Wind32.37
6Frans van Raaijen32.35
7Onno Pierik32.14
8Willem Jan Heutink31.89
9Robert Seinen31.88
10Jan Broekhuizen31.85
11Sander van der Scheer31.85
12Kees Jaket31.59
13Gerard Verbree31.55
14Jos Herfkens30.69
15Adam Bakker30.68
16Jan Hattuma30.64
17Frank Heinen29.86
18Paco Dor29.65
19Ramon Breden29.02
20René van der Weijde28.99
21Vincent Wind28.29
22Anton J. Geesink27.73
23Arno Neuteboom27.41
24Marcel Smit26.31
25Nicole Skodda25.66
26Roland Herwijnen25.49
27Pina Bach15.23

Weer eens wat anders dan freestyle.... ;-)  slalomsetje van Eric

Weer eens lekker met een kleinere set. Hurricane weed2 gaf geen krimp. Lekker vinnetje.

Een keer wind met het zonnetje erbij en niet zw maar West (beter).eind van de ochtend erop.Kwamen paar leuke vlagen voorbij, die op dat moment mijn setje spot on lieten lopen.Verder kon je niet heel veel met de wind dan cruisen en op de foto gaan van Jan Br.

Prima sessie. Top 5 in totaal en de uur voor de WSR kunnen verbeteren (zelfs PR Hour)! Tweede helft van de dag nog mijn Bullet 95 getest en erop zelfs twee gijpen gedaan. Verder was het erg gezellig vandaag! 

Prima dagje, zon/wind wel vlagerig af en toe 8,6 aan de grote kant.

was weer gezellig met de clanners en onze huisfotograaf!

mooie dag en gelijk naar hardewijk gevaren......daar zag ik dat de sluiting van mijn 2e zeillat gebroken was . Snel terug gevaren en met het surfpak op de knieen naar telstar gereden. 20 minuten later gerepareerd met dank aan Iwan !! Rest van de dag heerlijk gevaren alleenb weinig kracht in de vlagen . heel de dag veel gegijpt en ze lopen steeds sneller, alleen zo jammer van gps-speedsurf dat de alpha uploading niet werkt terwijl dit al lang bekend is !!

lekkerrrr

 

Ik moest een Sailloft Quad plus 5.6 afleveren daar kon ik mooi even een korte surfsessie aanvast plakken.

Zon, voldoende wind en lekkere temperaturen.

Heerlijk.

76 cm breed board, 46 vin en 8.6 was redelijk te doen maar soms iets te groot......

Mooie after work sessie. Setje liep top!

Kort gevaren, en geen run in het speedgedeelte gemaakt, maar even een korte sessie voor het strand voor de camera van Jannes.

Ik was pas rond 1 uur op het water, en voor de beste wind een uurtje of 2 te laat helaas.

Vandaag een beetje een vreemde surfsessie gehad. Vanmorgen om 10.00h aangekomen aan de waterkant waar ik Eric van "Surfstore" en Hans Kleingeld trof, altijd gezellig. Na een kort weerbericht van Hans besloten om een 7.8 op te tuigen in plaats van een 8.6.

Op het water bleek dit bij vlagen een uitstekende keuze. Buiten de harde vlagen was het vooral dobberen geblazen. Nadat Aart bij het water was aangekomen nog even gevaren. Ik vermoed dat de wind op was en ben daarom wat vroeger dan gepland van het water gegaan.

Tuning: Giek 10 cm lager dan normaal gevaren

Lekker gesurft met Annick

-

Vlagerige condities op Horst. De ochtend was het beste. In de loop van de middag zwakte de wind verder af en werden de windgaten langer. Veel surfers op het water met materiaal van 1970-1990. Leuk om te zien dat ook met oud materiaal met veel plezier wordt gesurft:-)

lastig inschaten waar mee te varen...keuzes maken!!!!!...

mooie surfdag en gezellig aan de kant 

moest in de buurt zijn en was eerst van plan om naar de houw te gaan. het eerste rakje was de snelste en daarna was de wind weg die later weer wat terug kwam. De hotrod 31 er grotendeels van de tijd eronder gehad en later nog een vmax 33 wat ik beter meteen had kunnnen doen. redelijk druk en vond het redelijk link met de diverse pluimage aan surfers. Wel leuk om diverse boards en zeilen uit de jaren 80 op het water te zien! Een stuk makkelijker dan gisteren op de houw in ieder geval en weinig last van wier. 

Voor de goede wind een uurtje of 5 te laat. Was wel heerlijk cruise weer. Middenin de sessie ff 20 min gedobberd en het laatste rak terug zat de vaart er ook niet echt in. Verder geen klagen. Setje liep erg makkelijk en gezien de wind vallen de snelheden mij 100% mee.

Middag sessie, niet echt top fit na 4 dagen surfen en een dagje fietsen op rij, zelfs de GPS had er geen zin in (Canmore geheugen vol, Garmin in eerste instantie vergeten te starten dus eerste 16km niet geregistreed...) maar toch weer even lekker gevaren en gezellig met de maatjes.....

PB :)

vanmorgen al vroeg aangekomen en na enige twijfel gekozen voor de 6,2. rond het middaguur was dit de goede maat voor mij, maar smiddags ook nog lekker gesurfd met dit zeil maar dan tijdens de vlagen. Was een heerlijke dag

Leuke middag, aardig windje uit west tot noord-west. 

Sommige sessies kan je maar beter vergeten.

Rond het middaguur stevige windvlagen, daarom toch maar een kleiner zeil opgezet, een 6,4. Maar al gauw werden de vlagen zachter en de windgaten groter. Later het 7,5 zeil gevaren en daarmee voornamelijk langs en ook in de vaargeul gecruised, slalommend om de boten die daar voeren...

Lekker gesurft. De wind scheen in de ochtend al te zijn begonnen. Foutje van me aangezien ik er dan ook al had kunnen zijn.

Maargoed, lekker gevaren. Eigenlijk een boardje groter en zeil groter beter geweest. Maar ik heb lekker m'n kleine slalomboard gepakt. Daar had dan eigenlijk de 7.7 op gemoeten. Maar ik had vandaag zin in de 7 meter.

En vaak genoeg was dat lekker cruisen... :-)

De snelste run was tijdens het eerste rak uitvaren, haha. Daarna een beetje kloten met de crossfire 33, dat liep net niet lekker. Gewisseld voor de Vmax 33 en daarna was het heerlijk. Een paar keer lekker het hele Wolderwijd over. Ik wilde opkruisen naar het Tulpeneiland. Maar met de windgaten ging dat niet lekker. Dan weer lekker ruim stuiterend over het grote Wolderwijd, geweldig was dat :-)

Op en gegeven moment was de wind erg krap en dan is de ondiepte van Horst erg makkelijk. Alleen zat ik voorbij de vaargeul en heb ik al dobberend en soms in het water liggend gewacht op de wind.

1e keer weer na vakantie, redelijk constant windje, tribal 35 en 33 maakte vandaag geen verschil in snelheid 

NEILPRYDE