gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Patrick de Jongh38.54
2Leon Dirks37.46
3Jeroen Jacobs36.82
4Gerwin Slingerland36.81
5Marcel Hooijmans36.29
6Rob Buis36.08
7Bert Hoekzema35.53
8Benny Leers25.42

Lekker gevaren, hoewel ik de settings met de 7.0 RB, de Mistral en de SS 25 nog niet echt kan vinden. Het voelt allemaal wat log en zwaar aan alsof er iets aan de vin hangt. Volgende keer maar eens varen met de 28 cm MXR. 

Aankomen in het donker.. tis was op de vrije zondag maar je bent ochtendmens of je bent het niet. Met Rob, Marcel en Gerwin afgesproken om te knallen op odh. Gerwin is in het donker al naar de spot gelopen met 5,9. Wij twijfelden wel welke zeilmaat en Rob had gelijk toen hij zei op te tuigen op basis van wat er staat en niet de verwachting. Dus allemaal 7 meter.

Liep vrij snel oke, De gun gsr stond helemaal top en de snelheden liepen ook op. Mijn max ooit lag op 70,54 display en dat moest wel sneuvelen. Duurde erg lang maar toen was de 71 in beeld. Blij mee en het liep nog even door. Jaardoel 40 knopen max is binnen 74.12 display. Gemiddelde ook dik 71 nu. Mooie cijfers op een mooie dag. Jammer dat de hoek te haaks werd en het vaak stuk terug lopen was.

Er zijn weer wat aanvaringen geweest wat vinnen betreft op de bodem. Mijn c3 heeft ook tikje gehad.

Balen voor Gerwin dat hij te klein had staan, volgende keer beter man!

Geen @ is wel uniek voor mij trouwens..

 Veel te laat op het water.Maar 5 runs waarvan 2 met wind...Daarna zonnemaire.

 

Patrick van harte super goed gedaan je gaat zeker veel harder varen ziet er goed uit wat je doet. wat betreft mijn eigen sessie maar een woord: off day. alles wat ik deed was verkeerd gauw vergeten    

Samen met Gerwin, Patric en Rob  al heel vroeg op het water.

Ik kreeg de set vandaag niet aan de gang!

Daarin tegen ging Patric met de zelfde set als een malle.

En nogmaal van harte gefeliciteerd met je PR op avg , top gedaan.

Tot 11 uur aan de binnenkant  gevaren.

P7