gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Luc Salomons34.47
2Kees Heuvelman33.52
3John Overmeer32.1
4Willem Jan Heutink31.93
5Edwin Roestenburg29.63
6Hans Kleingeld29.15
7Arnold Schreurs28.76
8Frank Heinen27.99

Dit waren pittige condities voor het eerste keer dit jaar. Rustig aan gedaan, maar later kon dat ook niet meer. Want met vlagen tot 35 Kts vloog het setje automatisch de lucht in en was het icm die rottige korte chop onvaarbaar.

Wel prachtige Hollandse luchten, Wat een tegenstelling met de mist en het gemiezer in de ochtend.

Ik kwam er halverweg de middag achter dat het toch aardig waaide. Dus snel ingepakt en naar Horst gereden om een uurtje te kunnen surfen. De 7,7 voor het eerst nat gemaakt. Het zeil voelde gelijk goed. In het begin heel even nog een paar hardere vlagen gehad. Daarna was het relaxed cruisen bij een zonnetje en prima temperaturen.

Lekkere after work sessie, veel te laat natuurlijk, nog net een uurtje voor donker om de Isonic 134 met Evo7 9.2 uit te proberen. Wat een fantastisch board, dat gaat nog wat worden :-)

Schitterende middag met veel wind, zon en een redelijke temperatuur.

Na zondag opnieuw goede zaken gedaan voor de WSR.

 

Niet mijn dag, alleen te grote spul bij me, GPS werkte niet mee (Garmin 20 minuten uit gezet, Canmore geheugen vol dus niets geregistreed), vin boutje verloren waardoor vin niet goed in de kast zat, en bij recht zetten ook nog eens aardig snijwondje op gelopen. Maar er was wind en zon, en we hebben gevaren dus niet te veel klagen...

Toch nog even lekker kunnen varen. Wat te optimistisch met de 6.3 het water op gegaan, maar ging verder prima.

Eerste sessie van 2017 na dik 4 maand niet gevaren te hebben. Voor de sessie de Evo 9 opgehaald bij Telstar. Op het water het eerste uur nog zoeken naar de juiste settings qua outhaul, geikhoogte en trapezekoorden. Zeil heeft beduidend meer pull tov de Evo 6. Maar vaart erg gedempt en gecontrolleerd. Zit veel potentie in de set :)

Was zoeken naar de wat vlakkere stukken. Desondanks tevreden met de snelheden. Zeker gezien de wind die snel af nam.

Had to go to the dentist for a rootcanal, cause I had already lost my nerve he did the job without sedation. 

Left my 5.7 at home, would have been a better choice. Should not make a habit.

Had a strange crash not even at speed, hit boom with my head and landed on sail, checked it and saw nothin, me happy but some time later when I wanted to go for some coffee noticed a broken batten. Only the batten, not the pocket. Makin real progress at breakin things :(

Had a great afternoon, just a bummer at and a sudden end..

TRIBAL