gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord34.31
2Gerlof Hansma33.39
3Pieter Hamstra33.33
4Ferdinand Rikkers32.77
5Anne Fahner31.6
6Dirk Jan Knol30.9
7Andries Keulen30.35
8Rolf Smook30.24
9Siemen Leffers29.91
10Sander Knol29.7
11Johan Gelling29.47
12Tom Venema28.42
13Arjan Bolhuis28.41
14Matthijs Leffers27.64
15Henk IJbema27.64
16Matthijs Leffers25.9

hele korte middagsessie. wel lekker :-)

Lekker gevaren op het Lauwersmeer en de andere speedsurfers weer eens gezien, was gezellig.

De eerste 10 minuten gedobberd, daarna kwam de wind terug. De 7.0 voelt nu prima aan met de 4.60 mast.

Korte maar leuke middag!

Mooie dag gesurft.

Ik wou stoppen maar toen kwam de wind terug, ietsje sneller met 32.5 vin.

Wat vreemde middag met een op-en-af windje. Gezellig druk maar kon er geen chocola van bakken. De energie was gewoon op. 7x surfen in 8 dagen tijd, pffft!

Erg lekker gevaren! Helaas stond er op mijn schermpje dat mijn max 60 was, en waren mijn gemiddelde en max 10 sec run ook hoger, jammer dat het er niet uit is gekomen op de pc. Tevens staat mijn alpha er ook alweer niet op. Desondanks wel een leuke dag gehad ;)

Leuk en gezellig middagje.

Heerlijke sessie, wel fris met 7 graden.

Op de terugreis de eerste zwaluw gespot.

Was gezellig druk.

En alweer een mooi middagje op het Lauwersmeer, een mooie battle tussen Gerlof en mij, en heb hem nipt verloren, later op de middag nog een Kattapult gehad door over een touw van een fuik te varen en die waren er vanmiddag meer, was toch wel een redelijk eind uit de buurt en nog gebeurde het.

Leuke middag. Ik kwam laat aan en toen ik het water op wilde gaan was de wind weg. Even later trok hij weer aan. Heb zelfs nog de kleine plank gepakt maar dat was van korte duur. Ook ik ben vol onderuitgegaan door het touw bij de fuiken. Ben op tijd weer gestopt.

Afterwork avond sessie. Toen ik kwam was iedereen aan het aftuigen.Vanavond helemaal alleen op het water. Wind viel tegen, vele vlaagjes en viel een enkele keer ook stil. Toen eenmaal de lucht opentrok, trok de wind iets aan. Op een gegeven moment kwam er een enorme donkere lucht achter de gehele dijk opzetten. Dat imponeerde me zo dat ik nog 2 rakjes heb gemaakt en eieren voor mijn geld koos en de sessie daarmee afbrak.. 

Vandaag kreeg ik de afstelling niet voor elkaar, in het begin te weinig wind, en een te kleine vin. Plotseling een bak wind, alles stond niet goed. Dus snel naar de kant om dit te corrigeren. Enmaal op de kant ging de wind er weer helemaal uit.   Ik dacht ik vind het wel goed.( je hebt soms van die dagen.)  Later kwam de wind gewoon weer terug zag ik.

Jurjen nog even snel gevaren zag ik Top. en  Pieter een super vlaag te pakken,  Heb die 122 toch te goed bijgewerkt  ;-)

was weer een prachtig weekend Windsurfen  op naar een volgende keer.Dan hopelijk op Zee. 

KATER