gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Dennis De Pauw28.19
2Wiro Nillesen28.14
3Dirk Hacha27.07
4Tom De Pauw26.8
5Sipke Bijlsma24.79
6Jaco van Trigt24.44
7Danny Strynck23.37
8Paul Van De Perre23.36

Korte ochtendsessie op de kwallebaarsbank. Wind kakte al snel in en ik vond het een beetje te crowded. Onze oosterburen hadden voor hun lieftallige kroos 2 zeilwedstrijdjes dwars over het hele meer uitgezet. Bovendien leek het Leucate wel qua kwallen. Toch nog ff paar rakkies lekker gevaren (tussen kroos en kwallen). 

Jammer dat de wind plots helemaal wegviel...Had graag wat kilometertjes gecruised...;-)

Lekker dagje onbekommerd strepen trekken

Omdat ik gisteren wegens een cursus op het werk van achter glas met lede ogen moest aanzien hoe de wind vroeger en sterker doorkwam dan verwacht, was ik niet van plan om vandaag weer de kaas van mijn brood te laten eten.

Daarom gisterenavond naast mijn quiver ook mijn luchtmatras/slaapzak ingeladen en de Fam. De Pauw vervoegd aan de Kabbelaarsbank om smorgens al in de vroegte op het water te kunnen staan.

Deze morgen het toch iets te laid-back opgenomen (vakantie!) en "slechts" rond 8.30 h het water op. Set was al van bij de start te klein. Na de gijp altijd dobberen en wachten op een vlaag, maar vandaag kon ik er wel mee om. Na een kort nachtje, een surfsessie in een mooi weertje, gevolgd door wat in de zon te chillen met goede vrienden. Daar kan ik best mee leven.

Ter info: run 2 & 5  op het einde van de sessie gezet met de RRD XF122 van Paul VDP. Aanplaneren en hoogtelopen ging (logisch) toch duidelijk makkelijker.

Summertime cruising!

10s run nr1 with my 7.8
10s run nr 2, 4 and 5 with the evo9 8.6m (thanks dad!!)
10s run nr 3 with my own 8.6

Lekker dagje op de kabbelaar, halaas Bart misgelopen.

In de ochtend ging het wel lekker, maar rond 12.00 toch maar aan de kite gaan hangen aan de zeezijde. Max speed bij e Kite 38Km/h dat moet beter kunnen

Zomersessie aan de "Deutsche Camping"... 

Beetje verbrand, Zeeland was weer het zonnigste plaatsje in Europa vandaag :-)

 

FINISH