Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Leon Dirks39.38
2Peter van Dijk38.85
3Gerwin Slingerland38.83
4Gerard Verbree37.93
5Marco Smeele37.53


Lastig om hard te gaan. Veel freestylers,kiters en "swell" .

 

Wind was hard maar te noord en dus veel chop en swell, toen hij meer naar nw draaide werd hij goed maar nam de kracht af.....Maar hier varen is top dus tevreden en wachten op dde volgende sessie hier.

Gezellig met de hollandse mannen en de Swinger schrijf ik volgende keer wel op ;-)

 

gewoon lekker gevaren met leon en gerard, peter en good old mr smeele 5.2 was eigenlijk te klein maar wat maakt het uit had geen zin om om te tuigen .was belachelijk druk met waver s en kiters niet te doen. ook nog twee x op een plotseling opkomende golf met ruim 70 km h de lucht in en een x maar gekozen voor het strand pff geen brokken maar wel momentje hoor. zo de spieren zijn los nu gaan we over een dag of 10 voor het eggie (zie namelik weer wat wind aankomen) de komende dagen op het droge wat aan de tuning werken met de avg komt het deze maand nog wel goed. nu biertje en lekker slap ouwehoeren.  

When I arrived wind was between 14 and 26 knots. So I chose this combo. Later when I was ready the wind picked up to 34 knots, but then it was back to 20. I decided to give it a go, because I wanted to do some windsurfing and not walking beside the shore.

Was a good combo, but in the strongest gust and with the square wind, 5.6 was maybe faster. But that’s what I chose for. ;-)

It was a nice day.

SEVERNE