gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Sander van Huizen37.22
2Reginald Gyselinck35.55
3Richard Lutter35.35
4Andreas Mater34.3
5Andre Lancel33.77
6Kees van Schaik33.38
7Patrick Miller32.68
8Edgar Hoendervangers32.48
9Joris Vos31.25
10Tuur Van Den Broeck30.74
11Arnold Schreurs29.69
12Theo Haarsma29.43
13Bert Hoekzema27.52
14Thomas de Lange26.14

Terug in Nederland, brrr. Wel veel betere snelheden dan in Vassiliki maar ik ben toch niet tevreden. Ik had er meer van verwacht. Toch een top 3 sessie.
Nol crashte flink met veel materiaalschade. Sterkte maatje.

begon goed.

eerste 2 runs waren top.

dan zwakte de wind even af.

zelfs nog minder, even met de all ride gevaren.

wind pikte een beetje op dus terug met de slalom 87.

goed gevaren mooie alphas.

heel tevreden.

10u30 aangekomen, als eerste. Heel de dag volk blijven toekomen. Gezellige drukte op het water met een nerveus windje.

Een tijdje een aantal graden meer zuid gehad, toen was het aanlopen door de chop en een beetje ruim varen langs de dam. Ne keer iets anders. Wel lastig om ruim te gaan over bakboord vandaag. 

De voorspelde wind kwam helaas niet. Windvlagen waren kort. De 7,5 m2 was makkelijk te houden, het zeil nog zeer los moeten trimmen om voldoende druk te houden. Zeer tevreden met snelheid bij deze wind. Op naar de 70 km/u ;-) max.

What started as a great afternoon had a strange twist when I wanted to go for some coffee and headed back upwind between the last pole and the corner of the harbour where I met a fishnet. Luckily was unhooked but my board and mast met the inner harbour dam...

Still had a great time, too bad surfin was so short :-(

Nog een paar vlagen mogen pakken en langzaam ging de windkracht achteruit...had eerder moeten komen.

Well, first session of my holiday...after 8hour working and 4 hours driving I needed some time sto settle and then the wind was gone...

Met de recentelijk opgelopen blessure aan de knie mag ik eigenlijk niet varen, maar kon me niet houden deze laatste uurtjes van de vakantie. Besloten een rustige sessie te varen, en op 1 run na heb ik me kunnen beheersen ;-) Voor de rest steeds relax gevaren op "souplesse" Geen gijpjes gedraaid, omdat het gewoon niet lukt met mijn knie zonder risico op schade. 

Na de sessie vetrokken om te gaan werken tot deze ochtend... gedaan met de vakantie...

Na 12en werd het pittig over de (best wel flinke) chop met de falcon 112 en veel te lompe 39cm vin. Helaas niet achter het dammetje kunnen varen omdat ik mijn board nauwelijks op het water kon houden dus niet een downwind koers over de chop naar het dammetje kon varen.

Zo dat was dan een weekje surfen, 360 km afgelegd door de chop in 4 dagen. vandaag de wind gekregen als gehoopt dus kunnen varen met de kleine set, wat een controle in de chop, bleef maar lopen. Geweldig om vanaf de boothelling even naar Herkingen te varen en weer terug mooie rakken gemaakt samen met Kees en Sjef, die ik nu dan ook met dit weer bij kan houden!

AVANTI