gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jacques van der Hout40.15
2Dennis De Pauw37.77
3Robin Blondeel36.51
4Kurt Van Holderbeke35.69
5Paul Lampaert35.64
6Dirk Hacha35.6
7Fabian Crombeen35.5
8Patrick Miller35.22
9Jeroen Steenaard34.48
10Tom De Pauw34.47
11Koen Onderbeke33.4
12Danny Strynck33.26
13Paul Van De Perre32.93
14Etienne Gelderland32.92
15Tim Laureyns32.83
16Pat Erauw32.73
17Roland Fourny32.68
18Marie-Paule Geldhof29.91
19Marie-Paule Geldhof29.91
20Harry Bol29.86
21arno cooman29.38

One of these days you don't want to miss, great sunny session at this wonderful place!

Again alpha@500 pb ;-)

 

Congrats Dirkieboy with your alpha!!

Good fun with a nice crowd. First real test of the GPS6 in the combination I bought it for. Nice, but I have to trim the board a little different for the next time. Something to do @home :-)

By the way, I jibed like a monkey the whole day, terrible :-D

Redelijk uur, redelijke afstand. Hats off to Kurt met zijn cijfers ! Eerste maal met de SRD, helemaal in orde.

Wat een prachtige dag weeral. Helaas heb ik niet gekeken voor een uur want ik deed 41.x op 54 minuten.. :) dat was wellicht pr uur geweest maar het is nu niet..

 

Daarom niet minder plezierig, sparren met de Koen, gijpjes draaien..

Een drankje voor vertrek naar huis.. 

 

Alles wat ik graag doe, en dat in de zon :)

 

 

 

 

Great circumstances with a lot of friends today. More of those days please..

Prachtige surf tweedaagse met vele vrienden op Zonnemaire, zo is het altijd een beetje vakantie. Bedankt Fabian voor twee dagen gezellig surfen en samen zijn. Twee dagen de zelfde set en topcondities , zo mogen er nog volgen !

prachtig dagje met de surfbuddies en record man koen,very proud !!

Dacht dat er niets op gt31 ging staan maar toch

mooi namiddagje

Opnieuw topdagje beste alfa ooit en uurgemiddelde verbetert ;-) en veel kilometerkes in t zonnetje en dat op mijn 52 ste verjaardag

Super !!!

Nice sunny session.

Top session sous le soleil avec l'Ezzy Lion 6,5 et test d'un aileron  MFC KP-RC 32 sous la T1 Gun et je n'ai pas été déçu. Le confort procuré par cet aileron dans le clapot est très agréable. Un bon achat ! Merci Pat.

Pour ce qui est des résultats, je suis arrivé tard et seulement sur l'eau à partir de 15h30... Le vent était moins fort qu'en matinée et c'était très bien ainsi car je n'avais pas pris la 6m...

topdagje in volle zon puur genot

7.0 te groot voor mij voor de buitendammetjes

Brecht heeft ook lekker gevaren met de jp speed 54, ...57,42max speed en 52.7avg , ..helaas gps vergeten uitzetten en 0 k file :-(

Wat een weekend weeral! Gisteren een surfsessie, vandaag en morgen (vr + za) stond een mini-weekend-tripje met de familie naar Vlissingen op het programma (jaarmarkt+vuurwerk). Desondanks toch van mijn lieve vrouwtje permissie gekregen voor een korte sessie op Zonnemaire…. om een mooie alpha te zetten :-)

Blij dat ik die uitschieter van vorige week heb kunnen bevestigen. Weer een (Doppler) alpha-PR (Suunto gaf 0.2 kn meer).

Ivm met mijn runs moet ik de plaatsing van mijn GT-31 wel terug bekijken (zit waarschijnlijk te los boven aan mijn crashvest), want is nu de 3de sessie op rij dat er (minstens) 1 run wordt geskipt (nu de snelste, een 68.3 km/h run). Hangt nochtans al meer dan een jaar op die plaats, nog nooit last mee gehad, maar die strenge software gooit alles er bij de minste afwijking uit.

Maar dat mag de pret niet drukken. Fantastisch surfweertje, en samen met vele surfvrienden daarvan kunnen genieten, wat wil een mens nog meer.

@Dennis: dat is pas een snelle alpha, proficiat! Ik zal nog veel moeten oefenen....maar ben dat wel van plan ;-)

Ben mijn hoesje met 2 GT31 er in (een grijze en een blauwe) verloren midden op het meer... :-( :-( :-(

Bedankt Kurt om enkele rakken mee te helpen zoeken !

Moesten ze ooit aan land komen mag de eerlijke vinder het altijd laten weten, al lijkt de kans me bijzonder klein.  Bij gebrek aan reserve GPS zal ik dan maar altijd met de Suunto posten....

Voor mij dus een (vroegtijdig) afgebroken sessie, toch wat in mineur

Dirk ik kan me er helemaal in vinden maar denk dat we als windsurfers eerst allemaal dezelfde kant op moeten kijken en dus VOORLOPIG niet meer achter de dammetjes varen. Ik ga mij inzetten om het mogelijk te maken dat we op bepaalde tijden wel kunnen varen maar daar heb ik wel jullie hulp bij nodig. Ook ik vind het een mooie spot en het zou zonde zijn dat die verloren gaat naar het moet ten kosten gaan van de gehele spot. Dus heren ik ben bereid me er volledig voor in te zetten kan ik op jullie steun rekenen?? 

harrywesthoeve@gmail.com

+31654683580

 

Harry, jouw inzet voor deze zaak wordt zeker geapprecieerd. Hou de vinger aan de pols en laat ons weten of de bevoegde instanties open staan voor een verruiming van de regels, en dit met respect voor de natuur.

Misschien net omdat er weinig info naar de windsurfers doorsijpelt, lijkt het of dit in een impasse is geraakt, en blijft de "honger" voor sommigen (waaronder mezelf) soms te groot. Dat is misschien wel een "Belgische" oplossing (oogje dichtknijpen zolang het niet uit de hand loopt ;-) ), maar niet de beste oplossing.

Is er reeds een reactie geweten op de (even lange) mail over deze materie die ik je op 6 mei heb gestuurd ? (net 3 maand geleden)

Zeker weer één van de mooiste dagen van het jaar op spot ZM. Veel bekende gezichten gezien, met natuurlijk een BIG smile on the face. Aan het einde van de middag, overgestoken door de chop naar de noordelijke dammetjes. Bijzonder, de gehel spot voor me zelf hier heb ik dan de rest van de middag mijn kilometers gemaakt. TOP dagje.

@pat hartelijkdank voor de hulp met het bestand.

Gijpen geoefend met de 3S en 5,6m. Best wel snel zo'n FSW boardje.

herposting met alpha

 

dank Robin Blondeel

Dacht dat er niets op gt31 ging staan maar toch

mooi namiddagje

SURFCENTER