gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Reginald Gyselinck38.92
2Peter van Dijk38.31
3Johan Gelauff37.23
4Edgar Hoendervangers36.26
5Harry Westhoeve35.48
6Marcel Hooijmans35.2
7Andre Lancel34.68
8Patrick de schutter34.67
9Rick De Mol34.33
10Andre Hoogendam30.5

Eindelijk eens met voldoende wind met de w44 kunnen varen.

Omstandigheden waren niet makkelijk vandaag. Bijna haakse wind en de golven werden over de dam geslagen. Daarom was de helft van de dam maar vlak.

Het was dus slingshotten, daarom groot verschil in max en run. Wel eindelijk kunnen voelen hoe het board voeld als ie richting de 80 gaat. Dat gevoel is super, smaakt naar meer.:-)

Ouderwets genieten!

Na dat ik eerst op oudorphaven heb gevaren toch nog maar ff naar hkg gegaan.

Wind was pal west , opzich lekker kunnen varen maar na een tijdje werd het mij te druk met deze wind richting.

 

Begonnen met de zelfde set met een Tectonics Falcon 24cm dat had net wat meer vertrouwen, het waaide n.l. best redelijk hard in de ochtend.

leuke dag enkel wat te haaks.

5.6 was perfect.

Wel geen toptijden,volgende keer kleinere vin proberen.

Ni echt nen mooie alpha

Zoals Peter al zei niet zo gemakkelijke omstandigheden op Herkingen vandaag. Wind haaks op de dam en toch maar voor de helft vlak water, afschieten en dan recht de chop in die snel opbouwde.

Had de bedoeling om eerst wat runnetjes te zetten met de Falcon 50 en daarna over te stappen naar de Falcon 44. Weer veel te lang geleden dat het kleine spul nog eens boven gehaald kon worden en het is dan toch weer wat aanpassen.

Echter na de lunchpause waarin ik ook het board wilde wisselen leek de wind iets geminderd... maar was het niet echt :-) Toch nog maar even gaan testen met de 50 en dan een pittig katapultje geplaatst. Gevolg.. knie terug stevig gekwetst en game over. De 44 dan maar in de boardbag laten zitten en nog wat rondgetoerd op save. Zonde want er hadden zeker nog wat snelle runs in gezeten vandaag.

Leuk om een oude bekende Torsten Luig nog eens tegen te komen aan het water..

Al bij al een superdagje :-)

Was een echte wisseldag voor mij begonnen met de 5.4 maar was gelijk al te klein wind was flink afgenomen in de tijd dat ik he opgetuigd dus dan maar de 6.2  dit ging even lekkwer hier ook de snelste runs mee gemaakt maar na 20 minuten was de wind nog minder geworden dus de 90 er maar onder maar ook nu weer minder wind dus maar gestopt jammer van de dag kon niet eerder en verkeerde keuize voor de set helaas

Te laat dus .......... wind was op , ook dan nog met mijn kleinste set gestart ...... tussen de 5 regenbuien een paar vllagen wind kunnen pakken , 4 keer over gezwommen , 2 keer dam afgewandeld , half uur gezwommen in het diep .........heb al betere dagen gehad !!!

Wind zat wa te Haaks, en was redelijk snel ribbedebie 

Was wel leuk met wa team makkers en den Dre ;-)

 

Ik was er om half 6, 16 knopen wind over. Hing wolkendek. Half uurtje gewacht, nog steeds niets.. dus zonder te varen naar huis.. Ook ik betere dagen gehad.. onderweg trok het open en waaide het weer wel.

 

KA