gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Pieter Hamstra33.89
2Eric Kamminga32.05
3Bram Kloosterman31.76
4Johan Gelling29.88
5Peter de Zee29.32
6sem stroosma 26.88

eerst naar het zuidlaardermeer gereden maar daar stond geen wind en johan was al op het lauwers waar het wel waaide en ik had geen zin om te wachten tot ik een keer met groot spul op het water kon.dus met martin maar doorgereden. Niet eerder met deze richting gevaren en was eigenlijk een mooi baan. Hadden achteraf de 7.8 erop moeten zetten maar het was zo prima. 

Was wel lekker maar erg vlagerig. Kon achter de dammetjes wel lekkere runs maken maar de wind viel wel regelmatig weg daar waardoor je niet de snelste runs kon maken.

Geweldige eerste sessie van het jaar, allemaal nieuw materiaal voor deze set, en het liep prachtig mooi, het eerste rakje over het meer was wel een beetje trikkie alles stond verkeerd en dat met toch wel een stevig windje voor de 7,7, maar na het fijn tunen een pracht middag gehad bij de dammetjes

lekker gevaren zou eerst net zoals Jahan G de 7 mtr optuigen . Maar samen met Pieter de 7.8 er opgezet. Wind was ietsje minder dan dinsdag avond. Nu mijn boardsettings verandert en nu met de37vmax gevaren. kon voor geen meter hoogte lopen . Word weer even  bedenken hoe dat kan en moet.

GUNSAILS