gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Sander van Huizen34.54
2Kees Heuvelman32.15
3Richard Lutter32
4Rob Allersma31.46
5Sander Wiltschut30.82
6Jeroen de Wever30.29
7René van der Weijde30.02
8Gijs van Driel29.19
9Paco Dor28.03
10Eric Wind27.16
11Jan Broekhuizen26.48
12John Overmeer26.23
13Ton van der Werf26.1
14Kees Jaket24.99

Na een bezoekje aan Telstar voor wat kleinigheden maar eens aan het water gekeken! Toch nog een mooi windje om een paar rakken op het Wolderwijd te maken, als vanouds gezellig met Gijs.

Grtz. Sander.

Geslaagde middag. Lekker weer en de wind viel niet tegen, was conform de voorspellingen en dat mag ook wel eens vermeld.

 

Heerlijk op weer op de plank te staan met dit mooie weertje ! Ik kreeg hem niet echt lekker los over de chop heen ! Al met al een geslaagde middag sessie ! Iets meer outhaul (giek een standje langer ) werkte goed.

Dacht dit wordt een rustige sessie met precies de goede wind voor de 8.4 Warp.Werd een sessie dat je met gemak met een kleiner efficienter zeil kon varen. Had ook geen lood en een kleinere vin bij me dus red kansloos verhaal ( ben te licht ). Baal hier best van!

Onverwacht lekker windje en prima temperatuur

Eindelijk weer eens op het water, heerlijk!

Heerlijk surfdagje.....

Onverwacht meer wind op horst dan de voorspellingen aangaven. Na lange tijd weer eens op het water. Heerlijk!

Heerlijk surfdagje,,,,,

Prima middag, de nieuwe 8,6 uit t plastic gehaald en gewoon lekekr gevaren. in sommige vlagen best handje vol. duurde even voordat ik de trapezelijnen juist had staan helaas veel energie verspilt. En wat is het water opgewrmd binnen 2 weken heerlijk met korte mouwen gevaren.

Heerlijk dagje met de maten. De nieuwe Sailloft bevalt goed.

heerlijk dagje gevaren. na surfen nog tennissen en vanmorgen mt spierpijn wakker. das lang geleden. maar even rusten nu. fijn dat onze vriend uit limburg lekker heeft gevaren in onze klotsbak  

2e sessie van het jaar. Nog steeds roestig maar het begint te komen. Met Naish Grand Prix 7,8 gevaren. Prima zeil maar gijpt niet echt lekker...

het stof is er af, eerste sessie. De trim van de 'nieuwe' 7.8 is er nog niet, dus geen speed. Lekker gecruised op de oude vandenberg :-)

STARBOARD