gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord38.32
2Gerlof Hansma36.88
3Nico Wierstra35.52
4Eric Kamminga33.95
5Sander Knol32.97
6Anne Fahner32.61
7Orjan Zandvliet32.47
8Andries Keulen31.71
9Tjeerd Hoekstra31.51
10Tom Venema31.08
11Oane Kingma31.02
12sem stroosma 30.86
13Johan Gelling30.8
14Arjan Bolhuis28.91
15Pieter Hamstra27.07
16Kees Ozenga23.87

op tijd aanwezig en met de 97 en 7.1 begonnen , na een korte sessie even gestop en omgetuigd naar 6.3 en rrd 98 die wat smaller is. Na een paar rakjes  tijdens downwind run met 65kmh een grote klap,  z fins 33 volledig aan flarden, gebeurde een stuk voor de witte boei die in het water ligt bij de dijk. afgetuigd en terug gelopen. einde oefening 

Heftige namiddagsessie. Veel meer wind dan voorspeld, en behoorlijk ruim onder de dijk. Na een rakje of zes had ik de pijp leeg...

Chop hop!

Nice bumpy ride today. The wind was much stronger then forecasted. The Speed 75 in combination with the Finish Fast 27 is a great combination in these conditions!

NICE

Zooh wat een bak wind zeg, veel meer wind als voorspeld. In het begin was de 7m prima, later werd het wel wat veel allemaal. Ik had last van opgeblazen armen door een knellend pak en de grip vd giek liet los bij mijn voorarm, hierdoor had ik steeds minder grip om het zeil vast te houden. Om brokken te voorkomen ben ik gestopt. Mag van geluk spreken dat ik niks geraakt heb vandaag, want er zijn de nodige crashes gebeurt door obstakels in het water. Blij met mijn max van 71,7 tussen de golven door het meer over, dat gebeurt mij niet iedere dag. Met meer wind onder de kant ging het maar fractioneel sneller als eerder het meer over.

Had vandaag de ballen niet om me af te laten schieten in het niet vlakke water en met in het achterhoofd dat er een boei in het water licht die je soms niet ziet en daar omheen ook nog een obstakel zit, zat ik niet lekker in mijn vel in deze condities. 

lekker maar zware sessie, wel heeeerlijk gevaren

Niet mijn omstandigheden. 

Dikke shit, na 3 voorzichtige runnetjes ook op een paal gevaren, de klap was niet zo groot maar de fin is wel  fors beschadigd, en de plank heeft een tikje gehad, hij licht  een beetje open.

Yessss!!! pr op 2sec, avg en 100/250/500m run.

Lekker gevaren wel choppy en hele harde vlagen! Jammer genoeg heeft mijn zeil het niet overleefd, scheur in het zeil. Al met al top dag!!!!!

Helaas een korte sessie. Board kapot gevaren op een paal welke onder water stond (stalen buis voor fuiken).

Well, that was a lot of wind for an afterwork session. First time on the Challenger 6.2, but did not really get a good impression yet as the conditions were far from ideal. Lots of people with equipment damage and did not fancy being one of them so I stayed away from the flat yet treacherous waters. Will try again soon under better circumstances.

Voor de statestieken

mooie fun sessie met challenger team.. eerste uurte waaide het lekkerst.. later aan uit met de wind.. wel lekker warm dagje

Super sessie!!

ZFINS