gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Twan Verseput 39.11
2Marco Bos37.83
3Gerlof Hansma37.55
4Jurjen van der Noord37.55
5Edwin Harteveld37.31
6Dirk Jan Knol37.24
7Tim Schell36.59
8Marco Lambers33.38
9Hans Schuttert32.63
10sem stroosma 29.61

Second day at the Poepegat. This time with a tad more wind then yesterday. Speeds are ok, but I got the feeling that board is more slalom orientated then last years. 

It was a busy and nice summer day with at least 10 speedies. 

Amazing session in warm tempertures at the Waddenzee today!! So cool to sail in the thin long john at Waddenzee en cruise around! Wind picked up again and finally some power in my 7.8 :)

Wat een mooie sessie op het wad! Eindelijk een keer een AVG van 70+ met mediumboard en 7,8.

Eerste keer op poepegat. Had iets te klein opgetuigt...  en had niet veel tijd maar 6 runs kunnen doen toch was het een geweldige dag! 

Bedankt Hans voor het meenemen! 

Mooi dagje!

Heerlijke dag. in je shorty op het wad varen.. echt geweldig. Nieuw PR met deze F2 SXL. dankzij tips van Edwin en een leenvin van Twan.. heerlijk kunnen varen.

lekker weer gevaren!

Boardje was weer lekker vrolijk!

Heerlijk dagje. Voor hoge topsnelheden moet je groter varen lieten de echte speedies zien maar dit vind ik zo'n fijne en relaxte combi.

Set pr met de 107 en 7,8.  Super omstandigheden en een lekkere slopende terugtocht.

 3 e surfdag op rij, vandaag was als vanouds weer heerlijk op zee,  het wad blijft uniek, heerlijk gevaren. In het begin al snel een gemiddelde van 68. binnen 8 runs.  aan het eind van de middag met de hardere wind kreeg ik het niet goed  genoeg voor elkaar, om de runs netjes aan te varen. de baan lag enorm ruim en het aanvaren was door lichte chop. misschien was de 2 e bank toch beter geweest!!!!! , helaas hier niet gevaren.  Maar ben super tevreden met de resultaten  een 70 er run is mooi met deze kombi.  de snelheden liggen erg dicht op elkaar van nr 2 tm 7   veel snelle spiedies dus, en een  nog snellere. Goed gevaren Twan.

lekker weer gevaren!

Boardje was weer lekker vrolijk!

STARBOARD