gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Pieter Hamstra34.6
2Rolf Smook32.22
3Oane Kingma32.15
4Sander Knol31.8
5Sjouke Hiemstra31.76
6Tom Venema31.14
7Arjan Bolhuis29.16
8Kees Ozenga28.81
9Karel Abel26.43

Lekkere middag. Wel een lastig windje, in het begin erg veel korte harde vlagen en later nam het wat af en werd het  iets constanter. Op het laatst nog even met de 6.3 op de F99 gevaren.

Gezellige middag met Rolf, Kees, Tom, Pieter, Arjen, Karel en nog wat andere mensen.Maar wat een middag zeg.Bij aankomst de FF 79 met de NS WARP 6.3 klaar gemaakt. Kwam Rolf van het water om de 5.7 erop te zetten. Het waaide nogal werd er gezegd.  Dus de NS WARP 5.7 opgetuigd. Eenmaal op het water vond ik het niet echt hard waaien. Dus de 102 er eerst maar snel even onder. Dat was het ook niet. Dus de NS WARP 6.3 maar weer opgetuigd. Hiermee even lekker gevaren.

Dat was tot aan de pauze. De wind nam verder af op dat moment en Pieter ging over op de 7.7 met 112 liter. Ik heb toen maar de 7.7 met 122 liter gepakt. Nou nou nou, dat was in het begin wel genoeg hoor. Gelukkig nam de wind wat af en ging het beter. De trim nog anders gezet en ineens gingen de snelheden ook nog omhoog. Het setje vloog over het water. Hiermee de snelste runnen gemaakt. ( ik had alleen veel eerder moeten trimmen, want de NORTH SAILS WARP 7.7 is echt een heel fijn zeil)

Rond een uur of 18:45 volgens mij opgehouden. Hebben er rond de 106km op zitten.. Het was mooi geweest. Einde hele mooie sessie. Ik had het niet willen missen.

Op het moment wil het uploaden niet, sd kaartje kan hij geen data vinden en van het horloge ook niet, en als ik de file van gisteren aanklik kan hij ook geen data vinden, later nog maar eens proberen.

De snelheidheid was ongeveer 64 km.

Nice day with great company!

I'm in love with the new 5.6m, made 11 10" runs above 75,8 km/u. Can't wait to sail it again with more wind.

 

Very happy with the day victory after the disappointment of yesterday.

iets minder harde wind dan gisteren, wel een werkwind en werken hoeft voor mij niet meer dus het niet lang vol gehouden.

Super middag. Met de 6,3 begonnen omdat de wind aan het afnemen was. Die was eerst groot genoeg. Later de 7,0 op gezet en daar nog heerlijk mee gevaren. Helaas niet echte snelheden maar dat mag de pret niet drukken.

Avondsessie. Wind had al een flinke dip gemaakt tov de middag, maar toch nog even lekker gevaren. Eerste deel met de Techart 38, daarna nog even met de BPF R35. Die versnelt toch net wat beter door, en wil ook prima onder de 107.

Een snippermiddag genomen om te surfen. bij aankomst iedereen met 5,7 in de weer. mijn kleinste maat is 6,4 dus gewacht tot de wind iets afzakte.

Samen met Pieter, Sjouke, Tom, Arjan, Rolf, Karel en een aantal andere een top middag gehad. een record aan km met dit setje, 83 totaal.

 

Mooie middag, wel 3x omtuigen,

First real try with the Challenger Sails, starting with the 7.0. The wind was not really strong and the 90 was a bit small, but tried to make the best of it. Could make some runs, but a lot of non-planing as well.

Initially it took some time to find a workable trim for the sail, but I think I have a good starting point for next sessions. I'm quite happy with the sail feeling already, even though it is quite a bit different than my Lofts. This combo feels good so far, so can't wait to try it a bit more!

TRIBAL